Miért ilyen gyakori, hogy nem válaszolnak (kérdésre) nekem a lány csoporttársaim SOHA?
Egy decemberi eset, hogy megcsináltuk egy prezi fele-felét önállóan, majd a végén megkérdeztem, neki is jó lett-e, azóta nincs válaszom.
Egy másikkal most a félév vége felé vettem fel a kapcsolatot, mert kellett pár infó a tárggyal kapcsolatban (és ennyit beszéltünk csak), 1-2 hetente jött az egy darab válasz, viszont most egy 3 hetes már jócskán belelógott a nyárba, mint látjuk.
De vannak 2018-ban ottmaradt ilyen történeteim is, mind mind ilyen bölcsészlányokkal történt. Mi lehet ez a jelenség? Persze hogy nincs így semmilyen barátnőm.
Én is lány vagyok (ha van ennek bármi jelentősége).
Privátokra nem fogok válaszolni, nyugodtan írjátok ide, szerintem nincs titkolnivaló a dologban. Köszke!
"Persze hogy nincs így semmilyen barátnőm" - írod Te feljebb, na én ebből indultam ki. Lehet kissé messzire mentem, ne haragudj. Ha maguktól nem alakulnak ki mélyebb beszélgetések, csak felületes, az iskolai dolgokra vonatkozó, akkor ne is bánd hogy nem dumáltok.
Bocs az off kérdésért, de jó csaj vagy?
Látod, lehet ezért nem akarnak veled dumálni a többiek. Kissé passzív vagy, és élből elzárkózol attól, hogy vadidegenekkel pár mondanútnál többet írj. Pedig mifelénk az emberek így ismerkednek. Kérdeznek-válaszolnak, ennyi. Az egyszavas válaszod feldobhattad volna, akár hazudhattál volna, de nem, te dobtál egy hangzatos nemet, amiben a lehetőségét is kizártad hogy bármit megtudjak rólad.
Azért remélem csak leakartad zárni a dolgot, és nem az van hogy valóban nem tartod magad jó csajnak.
Kissé stresszes volt a kérdés; átgondoltam, hogy akkor az ember vagy jó csaj, vagy nem.
Igazat szoktam mondani, és nem szoktam fölöslegesen beszélni. Hiszen, az untatás is el tud zavarni embereket, mindenre figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!