Eddig azt hangoztatták, hogy mindenki oltassa be magát, mert véd az indiai mutáns ellen is. Akkor minek 3. oltás?
Mikor rá kellett sózni az emberekre, akkor ezt hangoztatták.
Most pár hónapon belül minek kell a harmadik oltás is? Ha eddig az első kettő is minden ellen védett?
Korábban keverni se lehetett a vakcinákat, most már a harmadik nem lehet ugyanaz mint az első kettő.
Én már komolyan nem tudom mi az igazság és mit lehet elhinni. Az egészségünkkel játszanak, és bevallom kezdek félni.
De mi lesz ha kötelezővé teszik a három oltást? Akkor nem tudunk mit tenni.
Itt is olvasom az oldalon, hogy egyre többen tartanak azok is a harmadiktól, akik az első kettőnél bizonygatták, hogy mennyire hatásos és az a hülye aki nem adatja be.
Koràbban is a zsarolás miatt adatták be sokan,majd most is kitalálnak valamit erre.
Nincs olyan, hogy kötelező. Eddig sem volt az, de a zárolással elérik, hogy oltassanak.
A rádióban is azt mondták, hogy azt akarják bevezetni, hogy aki nem oltat, az boltba sem mehet majd, mert a bejáratnál fogják kérni az igazolást.
Ez egy jó zsarolás azok számára akik beveszik, és mit csinál? Megy oltatni. Hát én eddig sem voltam, amint nagyon nem bánok, és ezután sem leszek.
emlékeztető oltásról még nem hallottál?
ha valaki megkapta mind a 2 adagot, pl márciusban, és szeptemberre jön a negyedig hullám, akkor az immunrendszerre igazán ráférne a harmadik, másik nevén emlékeztető oltás, hogy biztosra menjünk
majd azt mindenki maga eldönti, hogy kéri e vagy sem
de ha te emiatt rettegsz az a te bajod
Az a baj ez nem így megy, hogy akkor majd mindig valaki bevásárol az ember helyett. Nem lehet valakit mindig ugrasztani. Èn irodában dolgozok, helyettem senki nem fogja megvenni azokat a dolgokat amik szükségesek ide.
De ilyen komolyan lesz, hogy nem lehet boltba menni?
Hiába pontoztátok le a 15-öst, a hivatalos álláspont szerint ez emlékeztető oltás. Az influenza ellen sem vagy védve örökre, ha beadatod magadnak, minden szezonban ismételni kell.
Most ez független attól, hogy az egész covid és oltás körüli mizéria fel van fújva.
"a hivatalos álláspont szerint ez emlékeztető oltás"
A hivatalos álláspont szerint Soros György és Brüsszel újra megtámadta Magyarországot és idézem "Amerikában és más országokban" támogatják a pedofíliát.
Én eddig azt sem tudtam, hogy Amerika az egy ország.
Ennyit a hivatalos állásfoglalásról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!