Mi lett volna, ha a korona helyett egy mutáns zombi vírus szabadul el?
Szerintem komolyabban venne mindenki. Ugyanis minel latvanyosabban betegit meg egy korokozo (pl zombi vagy ahany napig pozitiv a teszted a zombivirusra), annal hajlamosabb lenne mindenki betartani a vedelmi intezkedeseket. Peldaul latnam, hogy az irodaban egy zombi a szobatarsam vagy a penztaros zombi vagy az utastarsam. Elmenne egybol a kedve mindenkinek a vasarolgatasoktol a hazibulizastol vagy iskolaba se vinne a szipogo kis zombijat senki😂.
Tehat bizonyara mindenki osszeszrta volna magat, akkor is ha csak annyira lenne fertozo vagy halalos, mint a mostani pandemiat okozo sars cov2.
Orulok azert, hogy nincsenek zombivirusok, most plazaztam ki magam.
"Ugyanis minel latvanyosabban betegit meg egy korokozo (pl zombi vagy ahany napig pozitiv a teszted a zombivirusra), annal hajlamosabb lenne mindenki betartani a vedelmi intezkedeseket."
Nekem az logikus, hogy mivel nem látható a betegség, feltételezem, hogy a másik is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!