A csoportosan járó szép nők/lányok között, hogy van az, hogy egy kevésbé szép nő sincs köztük?
Én még nem láttam olyan, hogy lenne egy kakuktojás köztük.
Mi ennek az oka?
Az Amazing world of Gumball/ Gumball csodálatos világa már bemutatta ,hogy miért van ez:
Kb 3:30 percnél van a kérdés szempontjából lényeges rész. Lényegretörő, kikezdhetetlen érveléssel dolgozik a sorozat.
Csoportkép jöhet privátba, ha gondolod.
Szerintem nem lehetsz csúnya, mert akkor már ki lennél rekesztve.
#9 Nem minden nő olyan felszínes, hogy kirekessze a kevésbé szépeket. Nem lehet, hogy kedvelik, attól függetlenül, hogy ebből a szempontból kilóg közülük :)?
Én pl. nem vagyok randa, van egy barátnőm, szép, és van egy harmadik tag, aki - én nem látom csúnyának, hiszen ismerem és imádom, - de ha próbálok rá ismeretlenként nézni, akkor azt látom, hogy eszméletlen vékony (semmi betegsége, csak ilyen alkat), alacsony, nagyok a fogai, hosszúkás az arca, szemüveges... Szóval nem egy "bombanő", de a kisugárzása mégis feledteti ezeket :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!