Ez egy jel? Végig akartam, az utolsó pillanatban pedig nem. Mi a helyes?
Már fél éve van egy nagy vágyam, végig nagyon akartam, de végig bennem volt egy nagy félelem, hogy vajon meg tudom-e tenni, ha eljön a nap, és ha igen, akkor sikerülni fog-e. Pénteken lesz a nagy nap, hogy meglépjem, régóta várom ezt a napot. De már tegnap rámtört egy rossz érzés, hogy biztos akarom-e ezt az egészet, lehet, hogy nem is. Már olyanokon gondolkodom, hogy hagynom kellene az egészet, biztos ez egy jel, hogy valójában nem is akartam. De lehet, hogy csak a félelem beszél belőlem.
Elég ködös, tudom, de a téma nem is fontos. Csak az érzéseim, fél évig nagyon akartam, de előre féltem miatta, most meg hogy megtehetném, jönnek a gondolatok, hogy nem is lenne jó, stb. Mit gondoltok, ez egy jel lehet, hogy talán hagyni kéne az egészet?
És ha hamar vége lenne? Addig együtt lennétek, amíg mindketten jól érzitek magatokat a másikkal. Ha ez egy hónap, akkor egy hónappal több boldogságban lesz részed, mintha meg sem próbálod 🤷♀️
Engem soha nem tartott vissza egy alakuló kapcsolattól az a gondolat hogy mi van ha nem leszünk együtt örökre. Nyilván nagyon kicsi az esély hogy az ember talál valakit akivel sírig tart. A jelent kell élvezni, mert egyikünk sem lát a jövőbe. Meg kell ragadni a lehetőségeket, olyan rövid az élet.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!