Miért van az, hogy sehol sem érzem magam jól igazán?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha pl. otthon vagyok, szívesen gondolok arra, hogy holnap meglátogatom anyuékat. Amikor ott vagyok, legszívesebben pedig már otthon lennék. Most épp alig várom, hogy elmenjek nyaralni a barátaimmal, de amikor ott leszünk, tuti haza vágyom majd. Ez vonatkozik szinte minden helyzetre az életemben.
Mi a baj velem? Ti is szoktatok így érezni?
Köszi ♥️
2021. júl. 27. 20:59
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem neha minden ember igy van :) en is szoktam igy erezni
2/4 anonim 

válasza:

Nagyon is. Bár nekem az segít, ha semmi képzetet nem társítok / érzelmileg nem vonódok bele mondjuk először látogatott helyekbe. Így "minden tét nélkül" vagyok jelen bennük.
3/4 anonim 

válasza:

Nálam is ez van, általában az út-, a várakozás sokkal fontosabb, mint az ottlét, holott annak lenne a legfontosabb lennie.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha nem is nyugtat meg, amit írtatok, azért az megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül. 2-es, köszönöm a tippet! 😊
2021. júl. 27. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!