Ha egy férfi nem ért a férfi dolgokhoz, férfi munkákhoz, akkor sosem lesz felesége de még komoly kapcsolat se?
Figyelt kérdés
Pl ilyen otthoni férfi munkákhoz én egyáltalán nem értek. Esetleg hogy lehetne ezeket megtanulni? Gondolom a nők ezt nem nézik el. Jogosítvány is csinálom ahogy hallom azt se nézik el ha nincs, bár arra amúgy is szükségem van. Autóhoz se értek hol tanuljak meg ennyi mindent?2021. júl. 27. 20:01
11/16 anonim válasza:
Na, akkor máris FŐNYEREMÉNY vagy! :)
Megvigasztalódhatsz.
Ez nem vicc. Ezt én komolyan mondom.
7-es válaszoló voltam. (Autó felesleges szerintem.)
12/16 anonim válasza:
Valami lepontozo allat jart itt.
Nalunk a ferjem foz, takarit, en meg asok, mesterembereknek magyarazom, mit hogy akarunk, es jol elvagyunk.
13/16 anonim válasza:
Én értek az autókhoz, szinte bármi házkörüli kisebb-nagyobb munkát meg tudok csinálni sőt, még főzni és takarítani is tudok és szoktam is. És mégsincs barátnőm🤷♂️ Akkor hogy is van ez?
14/16 anonim válasza:
Ezt sztem sokan túlmisztifikálják. A legtöbb nőismerősömnek egyáltalán nem számít, hogy a párja tud-e szerelni, ha legalább a szerelő felhívását elintézi, és amiatt sem a párját nyaggatja.
15/16 anonim válasza:
Lepontozó állatot én is tanúsíthatom ötödikként. Kb. azt írtam le, mint előttem és utánam úgy, hogy nem láttam mit írnak. Lényeg, hogy ahogy kinéz az egész, azok szaporodnak akik egy villanykörtét nem tudnak becsavarni. Falábú focistákra van igény, ilyen Dolce Gabana és iPhone szatyrokkal. Olyan ez, mint a Mike Judge film "A h*lyeség kora".
16/16 anonim válasza:
Kőbányai szívófantomokra van igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!