Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy férfi nem ért a férfi...

Ha egy férfi nem ért a férfi dolgokhoz, férfi munkákhoz, akkor sosem lesz felesége de még komoly kapcsolat se?

Figyelt kérdés
Pl ilyen otthoni férfi munkákhoz én egyáltalán nem értek. Esetleg hogy lehetne ezeket megtanulni? Gondolom a nők ezt nem nézik el. Jogosítvány is csinálom ahogy hallom azt se nézik el ha nincs, bár arra amúgy is szükségem van. Autóhoz se értek hol tanuljak meg ennyi mindent?

2021. júl. 27. 20:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Ha téged sem zavar, hogy a nő nem ért a női dolgokhoz, nem tud főzni, bénán vasal és utál takarítani, biztosan lesz olyan aki elnézi neked.
2021. júl. 27. 20:03
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

Nem a "férfi" munkákat kell megtanulnod hanem alapvető dolgokat amik szükségesek az életedhez. Nem azért hogy legyen barátnőd hanem azért hogy ne legyél életképtelen (szóval "női" munkákat is tanulnod kéne)

Nem kell feltétlenül értened az autókhoz, vagy jogsidnak lenni, apám se értett, nem is vezetett és mégis itt vagyok. Nem iskolai dolgozat ez hogy tételeket kell megtanulni rá.

2021. júl. 27. 20:06
 3/16 anonim ***** válasza:
16%
Én két olyan pasit ismerek, aki egy villanykörtet sem tud becsavarni... Hát... Nem kéne egyik sem. Olyan szerencsétlen típusú mind a kettő.
2021. júl. 27. 20:07
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Te még nem voltál nők közelébe sem, ugye?

Nincs olyan, hogy férfi munka, ha csak nem a genitáliáddal végzed.

Jogsi autóvezetéshez kell, nem feleségszerzéshez. Ha nem akarsz autót vezetni, nem kell jogsi.

De az mondjuk nem árt az egészséges párkapcsolathoz, ha nem vagy egy totál süsü, meg mondjuk felnősz értelmileg. Arra buknak a felnőtt nők szerintem.

2021. júl. 27. 20:07
 5/16 anonim ***** válasza:
18%
Nem hiszem, hogy vannak ilyen követelmények. Megtanulni úgy lehet, hogy elkezded művelni őket.
2021. júl. 27. 20:08
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

Az ember holtig tanul,ez mind olyan dolog amit meg lehet tanulni,ez miatt hogy valamit nem tudsz nem vagy hülye.

Még egy fogyatékos ismerősömnek is van kapcsolata. Nekem meg nincs pedig semmi bajom...

2021. júl. 27. 20:09
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Én a 3-as válaszolóval értek egyet!

Az a minimum, hogy egy férfi legalább egy villanykörtét be tudjon csavarni - ha máshoz nem is ért a "férfimunkák" közül...

2021. júl. 27. 20:18
 8/16 anonim ***** válasza:
60%

Na még ilyet sem hallottam h a nőknek jogosítvány nélkül nem kell a csávó...

Nem gyakran találkozol nőkkel az biztos...

2021. júl. 27. 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:
38%
Én is a 3-as véleményét osztom. Legalább ennyit tudjál.
2021. júl. 27. 20:21
 10/16 A kérdező kommentje:
Azt pont tudom.
2021. júl. 27. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!