Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiatal nők lába is szokott...

A fiatal nők lába is szokott izzadni?

Figyelt kérdés

Étterembe mellettünk ült egy fiatal lány társaság és ott mondta az egyik lány, hogy kéne venni egy nyári cipőt, mert belesül a lába a cipőjébe.

Ekkor csodálkoztam, mert csinos is volt és szép is ez a lány. Azt hittem, hogy nőknek csak 40 fölött van ilyen problémájuk.

2021. júl. 27. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

Nekem nem izzad a labam. De a szagara buszke vagyok. Imadom.

N/25

2021. júl. 27. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

"csodálkoztam, mert csinos is volt és szép is ez a lány"

Csak a rondák izzadnak. Meg azok, akik öregek, ennélfogva rondák.

Fiatal, szép, csinos lányoknak emberfeletti szervezete van, a normál működéssel járó kellemetlen dolgokat nem produkálja soha, semmilyen körülmények közt. :)

Öcsi...vannak szervek, amik teljesen különböznek férfiban és nőben. A láb nem tartozik ezek közé. :) Az eltérő részeket többnyire középtájon kell keresni. Amúgy a fiatal, csinos lányok orra is termel fikát, meg a szemük is csipás reggel, mert ezek a szervek is ugyanolyanok mindkét nemnél.

2021. júl. 27. 21:19
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Mikor bennük vagyok tövig mindröl szakad a viz. :D
2021. júl. 27. 22:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem szokott,én izzadós vagyok.
2021. júl. 28. 12:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Az izzadékonyság nem igénytelenség vagy kor kérdése, hanem szervezeté. Lehet magára igényes, fiatal nő is izzadós, sőt akár lábszagosodásra hajlamos is.
2021. júl. 28. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!