Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinaljak ha kepeken...

Mit csinaljak ha kepeken vagyok tullepni valamin mar 12 eve?

Figyelt kérdés
Elszalasztottam egy karrier lehetoseget. De mar kioregedtem belole, mar soha nem lesz ra lehetosegem ebben az eletben. Tudom hogy a megbanas semmire se jo, de hogy mulasszam el?

2021. júl. 27. 18:40
 1/8 A kérdező kommentje:
*keptelen
2021. júl. 27. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Ha eddig nem sikerült, nem is fog.

Tanulj meg vele együtt élni.

2021. júl. 27. 18:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Mar ongyilkossagra is gondoltam. Alapbol is depressziv alkat vagyok. Nem tudom, ezzel hogy lehet egyutt elni. Az lett volna az eletem ertelme.
2021. júl. 27. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg egy hozzá hasonló karriert választani, vagy kezdj bele valami újba hátha azt is megszereted
2021. júl. 27. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy sikeres lettél volna benne.
2021. júl. 27. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd, hogy a múltad határozza meg az életed! Ami elmúlt, azt el kell gyászolni, hagyni békében nyugodni, és menni tovább. Mindig vannak új lehetőségek, de addig nem látod meg őket, amíg a régi dolgokon rágódsz.
2021. júl. 27. 19:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam, nagyon jol esik hogy valaszoltok!! Koszonom! ❤️
2021. júl. 27. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzetedet, leírom velem mi történt, hátha segít:

Én csalók miatt elvesztettem a lakásomat és egyéb fontos ingatlanjaimat, a hajléktalanszállón is voltam ételosztáson. Pár okos döntéssel sikerült talpra állnom és volt durván 1.7 millió forintom, hogy befektessem és helyrehozzam belőle az életem: egy amerikai részvényt és egy kriptovalutát néztem ki befektetésre alapos tanulmányozás után, de sajnos önhibámból és technikai okok lemaradtam mindkettőről,mert nagyon kezdő voltam még: mint kiderült a 2 befektetés 1.7 millióra körülbelül 58 millió forintbak megfelelő tiszta profitot hozott volna, amiből adózás után is 49.7 millió megmaradt volna. Persze ez csak úgy, ha a legjobb ütemben adom el a portfóliót, valószínű nem vártam volna a csúcsra járatásukkal és kb. 20-25 millióval kiszálltam volna. Ha ezt megvalósítom helyrehoztam volna az életem, így most még nincs saját lakás a fejem fölött és mehetek bíróságra, rendőrségre harcolni az igazamért, míg ezzel a 2 befektetéssel 16 hónap alatt közel 50 milliót kerestem volna. Annyira valószerűtlennek tűnt az egész, hogy még most sem hiszem el, hogy miről maradtam le, de hiszek benne, hogy helyre lehet hozni az életünket, csak hinni kell magunkban, hogy lépesek vagyunk rá, és ha nem is előbb, de utóbb megvalósíthatjuk azt, amiről korábban lemaradtunk. Elképzelheted milyen hihetetlen jó érzés lett volna ebből a pénzből új lakást venni,visszaszerezni a régit, helyrehozni a korábbi hibákat, de nem törtem le, találtam 2 másik befektetést, amik lassan, de biztosan gyarapodnak és bennük is óriási potenciál van és hiszek benne, hogy sikerülni fog mindkettő! A lényeg, hogy mindig találj alternatívát, ne ragadj be egyetlen vágányra, ne kerülj időhurokba, mint az Az idétlen időkig című filmben Bill Murray. Ha rágódsz a múlt hibáin, azok csak béklyóba kötnek, visszahúznak, egyet tudsz csinálni: elfogadni őket, tanulni belőlük és hinni abban, hogy tovább tudsz lépni, felszállni egy új vonatra, amelynek te határozod meg a célállomásait!

2021. aug. 10. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!