Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha eldöntöttem, hogy boldog...

Ha eldöntöttem, hogy boldog leszek az lehetek?

Figyelt kérdés

Eléggé nem jól alakult az elmúlt egy évem.

Aludni se tudok rendesen altatóval se alszok kb 2-3 órát csak forgolódom már görcsöl az agyam nem tudok gondolkodni.

Sokszor bántottam magam, bedepiztem, nagyon rossz volt.

Hiányzik az amikor boldog voltam, sokat nevettem.

Ha eldöntöm azt, hogy nem adom fel akkor lehetek boldog vagy kicsit rosszul gondolom?

2021. júl. 26. 19:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én is munkára várok, annyi helyre beadom naponta,de interjúig jutok. Mostmár azt is mérlegelnem kell, hogy kell-e nekem az a munka, mert a buszjegy ha a környéken mozgok akkor is 1200 ft oda vissza, ha elmegyek interjúra akkor már azon a héten kenyeret se veszek. Pestre is megyek interjúra de oda is 5000 ft. 3 hete voltam ott is... Azóta se szóltam vissza pedig a héten lejár a visszaszólási idejük. Azt az 5 ezret egy számlára is elkölthettem volna... Azért idegesít, mert zoomos interjú lett volna...de az igazgató kíváncsi volt rám személyesen... Így behívtak de úgy látom potyára mentem
2021. júl. 28. 18:58
 12/13 A kérdező kommentje:

Voltam egy hétig pultos munkán, mindig kijött értem egy kolléga , mert nem tudtam odáig bemenni

Én is úgy voltam vele napi 12 óra napi 10 ezer de jobb, mint a semmi. Aztán nagyon kihasználtak mindent én csináltam még a wct is én pucoltam. Kiment a bokám aztán nem tudok lábra állni, nem még 12 órát taposni. Erre elkezdett a főnök fbről a csaj pattogni hogy " jó lenne ha összekapnám magam"

2021. júl. 28. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem,olyankor tuti jön valami gebasz,ami próbára tesz
2021. júl. 29. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!