Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy mindig újra...

Miért van az hogy mindig újra és újra megbízom az emberekben, amikor többször is eldöntöttem hogy nem fogok?

Figyelt kérdés

Most két helyzetre gondolok pl egyik régi barátomra, akinek akkor is elmondom a dolgokat ha tudom hogy nem jó ötlet. Ezt meg miért csinálom?

A másik meg az hogy ha azt próbálom hogy egyáltalán ne bízzak meg senkibem, akkor is van 1, 2 kívétel akiknek nem tud megállni hogy el ne higgyem amit mondanak...

2016. jan. 10. 15:32
 1/3 Ceben11 válasza:
Valakivel meg kell osztanod a gondolataidat, az ember egy társas lény, pont azért mert vannak problémái, amiket sak mások látnak át teljes egésszében. Kerese egy valakit, akiben igazán megbízol, és akkor majd azt is látni fogod, hogy mit mondhatsz el másoknak.
2016. jan. 10. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Optimista vagy,

vagy csak úgy vagy vele, hogy a remény hal meg utoljára,

és vágysz egy rendes barátságra.

2016. jan. 10. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Azokon kívül nincsenek más közeli barátaid?

Az is lehet, hogy valójában nem olyan drámai helyzetek, amiket a kapcsolat végzeteinek kell ítélni (de sokan így ítélnek), és ennél felnőttebb vagy, ha olyan gondokról van szó, amin nem árt egyszerűen túltegye magát az ember.

De az biztos, hogy amikor én csalódok, akkor nem tudok már 100%-ban bízni, így vissza fogom, attól még lehetnek olyan emberek is, akikkel már jobb, nem kell általánosítani.

Nem tartom érthetőnek, mikor néhány csalódás miatt az ember "mindenkit" sunyi alaknak lát az egész világon, az ilyesmi egyáltalán nem következtethető ki semmilyen esetből.

2016. febr. 18. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!