41 éves férfinél ciki ha 19 éves lánnyal ismerkedik?
Figyelt kérdés
Facebook-on beszélgettünk, sokat rám ír Messengeren is napközben, én azt gondoltam olyan 25 körüli, ma írta hogy 19. Mondtam neki ne írjunk többet, most megsértődött.
Nekem van 70+-os ismerősöm, akinek most van egy 24 éves barátnője. Szóval van nálatok durvább is. Igaz, ő nagyon jól tartja magát, simán letagadhat 25-30 évet.
2021. júl. 26. 19:33
22/29 anonim válasza:
Ha férfi vagy, vérciki. Ha nő, nagyon normális és oké, de vigyázz magaddal, hogy egy ki használó féreg vagy, szegény kislány nem tudja mit csinál. Ez az általános gyakoris válasz a retardáltaktol. Az én válaszom h szard le az itteni fogyatékosokat és ismerkedj.
2021. júl. 26. 21:03
23/29 anonim válasza:
Hogy lepontozzák azt, hogy felnőtt nő tudja mit akar. Xddd nők amikor érzelem vezéreltek, akkor saját magukat is szét oltják a lepontozással. Rohadtul nem tudja egy nő hogy mit akar, meg 20 évesen se, ezek szerint. Máskor amikor mondom le vagyok pontozva, pedig én is ezt mondom, h az hogy korán érnek, egy mítosz, és bekepzelik h felnőttek egy idős pasihoz. :D
2021. júl. 26. 21:05
24/29 A kérdező kommentje:
Annyi egyedülálló nő és férfi van itt ahogy látom.
Miért nem ismerkedtek itt egymással?
Ez még izgalmasabb is lehet itt mint a Tinderen...
2021. júl. 26. 22:30
25/29 anonim válasza:
23, a felnőtt 19 éves és a felnőtt 30 éves között van különbség.
Ha fordított nemek lennének ugyanez lenne a véleményem.
2021. júl. 27. 08:53
26/29 anonim válasza:
"Saját korosztályból valószínűleg már tartozékokkal jönne a hölgy, amire nem feltétlen vágyik valaki."
Ha csak dugni akar (lásd a hozzászólását) , nem mindegy neki hogy van-e a nőnek "tartozéka“ vagy sem? Úgyse tervez komolyan, hogy foglalkoznia is kelljen vele.
2021. júl. 27. 09:05
27/29 anonim válasza:
Először engedd meg neki,hogy tegezzen,ne magázzon.Furcsa lenne,ahogy mondaná:Józsi bácsi
dugja már be!!!
2021. júl. 28. 07:01
28/29 anonim válasza:
Inkább a lánynak ciki..
2021. júl. 29. 00:31
29/29 anonim válasza:
A 40-es férfi nem öreg,a 20-as csaj nem gyerek.Ideális párosítás.
Hosszú távon valószínüleg nem fog müködni,bár vannak kivételek.
Ha ilyen helyzet adódik,vétek nem kihasználni.
De érdemes szem előtt tartani,hogy lehet a csaj csak menekülni akar otthonról,vagy teherbe akar esni valakitől,aki egzisztenciálisan jobb helyzetben van,mint a saját korosztálya...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!