Szégyen, ha valaki Pride-ra jár felvonulni?
Attól függetlenül, hogy mi az álláspontom a homoszexuálisokról, szerintem az önmagában már felháboritó, ahogyan öltözködnek némelyek ezen az események. Gondolok itt a tangás férfiakra pávatollal a valagukban vagy akár az ember kutyákról, akiknek nyakörvet tesznek a nyakukba és négykézláb sétálnak az utcán. Nem csak azért mert gyermekek láthatják, szerintem ez egy felnőttnek is eléggé kellemetlen tud lenni. Én nem gondolom, hogy ez lenne a legjobb módja a nemi identitásunk elfogadtatásának.
Emellett pedig jó is lenne végre definiálni, hogy miért is vonulnak fel a melegek. Csak azért, mert ez a kérdés mindig a levegőben lebegett és sosem volt konkrétan megválaszolva. Véleményem szerint a homoszexuális már rég el vannak fogadva Magyarországon, számomra ez abban manifesztálódott, hogy szabadon tudnak melegek lenni. Az már egy másik kérdés, hogy a melegségük miatt éri őket negativ megkülöböztetés, de ezért nem hiszem, hogy a kormány lenne a felelős. Inkább ezek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!