11/17 A kérdező kommentje:
#4 én ha könyvet olvasok, azt nappal szoktam, mert ha éjjel olvasom, nem tudom abbahagyni, és hajnal 3-ig minimum olvasom. Ezért ezt már nem kockáztatom meg.
2021. júl. 23. 23:33
12/17 anonim válasza:
A könyvvel én is így vagyok, de filmen aludtam már el. Legutóbb a Tékasztorik 2. Előtte pedig Ethan Hawke westernfilmjén( The Kid). Utóbbinak nem lehet mentsége, hiszen sztárok játszottak benne.
13/17 anonim válasza:
Nem, mert képtelen vagyok zajra, vagy fényre elaludni. Nekem csend és sötét kell az alváshoz.
14/17 anonim válasza:
A párom úgy alszik el a legkönnyebben, ha közben megy valami (film vagy youtube), nekem viszont kell a teljes csend és sötét. Sosem fogom megérteni, hogy miért jó valakinek a háttérzaj, én pont fordítva érzem jobban magam. Sokfélék vagyunk :)
15/17 anonim válasza:
Néha azon alszom el, néha nem. Változó. Viszont ha azon alszom el, akkor felkelek 1-2 óra után, és kikapcsolom.
16/17 anonim válasza:
Így jártam anyátokkalra alszok el mostanában. Általában az aznapi első részt még végighallgatom, a másodiknál már kb 5 p után alszok.
17/17 anonim válasza:
En telefonozok addig, mig ki nem esik a kezembol. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!