Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért sírok minden filmen és...

Miért sírok minden filmen és könyvön?

Figyelt kérdés

Hiába nem szerettem az adott művet, de ha meghal benne valaki akkor órákig sírok. Nagyon sokszor kinevetnek miatta..

L18

2020. ápr. 4. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ó ez semmi. Én kb minden megható jelenetet megkönnyezek.
2020. ápr. 4. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem érzed át a cselekményt én is furcsának tartanám, főleg, hogy órákig..

Én így vezetem le a feszültséget, valós helyzetekben ritkán sírok.

2020. ápr. 4. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én meg a télapós karácsonyi filmeken szoktam könnyezni (Mi a manó, Csoda New Yorkban, és hasonlók) mikor a végén minden jóra fordul, és az emberek elkezdenek hinni a varázslatban

30F

2020. ápr. 4. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

Egyszerűen csak túl érzékeny lelkivilágú vagy. Ez ideig-óráig aranyos tulajdonság, de ha ez tényleg ilyen rendszeres, és tényleg órákat töltesz el vele, akkor lehet, hogy valami komolyabb probléma áll a háttérben.

Mit gondolsz, nem ér a való életben túl sok elnyomott aggresszió, lelki fájdalom amit így adsz ki magadból??

2020. ápr. 4. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó az EQ szinted, a beleérző képességed:).
2020. ápr. 4. 19:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazából néha jelentéktelenek érzem magam a családom jobban szereti a testvéreim. Lehetséges hogy ez lenne az ok nem tudom...
2020. ápr. 4. 20:21
 7/7 anonim válasza:
100%

Attól, hogy úgy érzed még nem igaz!

Továbbá szerintem semmi probléma nincs ha valaki ilyenen sír, simán csak vannak érzéseid amit ezek kiváltanak, de ez egyáltalán nem baj!

Azzal pedig ha kinevetnek ne foglalkozz.

2020. ápr. 6. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!