A középkorú nők (45+, de inkább 50+) túlnyomó része miért a rövid haj mellett dönt?
A rövid "frizuráról" írt.
A xart is lehet locsolni,hogy ne száradjon ki.
Először is a magyar középkorú nők és öregasszonyok nagy része nem vagány frizurával hasít, hanem férfifrizurát vágat magának. Ráadásul már a harmincas korosztályban megfigyelhető ez a jelenség a házas nők körében.
Másodszor, ritka aki kopaszodik a férfifrizurások közül. A legtöbben nem kopaszodnak.
Egyszer menjetek ki az utcára és számoljátok meg, mennyinek van férfihaja és közülük hány százalék kopaszodik.
Az igénytelenséget úgy értem, hogy persze mosdik meg minden de nem hajlandó a nőiességébe fektetni. Ez önmagával szembeni igénytelenseg, mert emberként ugyan korrekt, de mint nő, nem fektet magába. Személy szerint szomorúnak tartom ezt.
44. Ez okés. Rengeteg nő van nyugati országokban, aki így néz ki.
De hol van ez a fiatalos stílus ma Magyarországon 50+ nőknél?
Írtam itt korábban a hormonális változásokat, hogy mennyire nem tesz jót a hajnak.
És ezekről a képekről eszembe jutott az átlag magyar 40-50+ nő. Tehát az átlag: elhízott, nem ad az öltözködésére, ápolatlan (előtted áll a sorban és bűzlik a zsírtól a haja), beletörődik a sorsába, beleöregszik a korába.
Ez állat igénytelenség! És nem csak pénz kérdése, mert több tízmilliós luxusautókból is, ilyen színvonalú, nőnek nem nevezhető nőstények szállnak ki.
Van egy réteg, aki fitt, fiatalos, rövid ősz hajjal is letagadhat egy tizest, de ez itthon elenyésző.
Azt hiszed, ha ilyet látsz, hogy turista nyugatról. :D
Na kimentem nektek kicsit az utcára, megszámoltam 11, különböző életkorú férfifrizurás nőt, és ennyiből 1-nek azaz egynek volt ritkásabb a haja, de neki se vészesen.
46-nak mondanám, hogy szerintem a külső meg a belső összefügg. Ha valaki nő létére zsákruhákat húz magára, férfifrizurát hord, formátlanra hízik, az önmagát mint egy funkciót látja, ellátja a feladatát, de nem tiszteli a testét, nem tiszteli magában azt, hogy nő, amit kifelé is megmutatna, kisugározna. És ez szerintem szomorú, mert veszteség önmaga felé. Lehet, hogy fantasztikus lecsót főz és őszerinte ebben kiélte a női létét, de akkor is elveszít egy nagyon szép részt önmagából, amivel sokaknak örömet szerezne, ha másnak nem, a társának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!