A középkorú nők (45+, de inkább 50+) túlnyomó része miért a rövid haj mellett dönt?
Ja, tényleg nagyon szép egy lógó, vacak, száraz töredezett haj "csak mert hosszú".
Egyébként a rövid haj kevésbé hullik - ne tudd meg, hány marék! hajat porszívoztunk össze háromnaponta, mikor hosszú volt -, könnyebben kezelhető és hamar szárad, ami télen előny.
Szerettem a hosszú hajamat (most nekem is long pixie, mert egészségtelen, száraz volt a nem megfelelő étkezés miatt), de
- hullott mint állat
- télen órákig tart, mire megszárad, de még hajszárítóval is 1 óráig csapatom, ami amúgy nem egészséges
- zavar a főzésben, takarításban, így összefogom úgyis
- nyaranta pedig agygyulladást kapok alatta
Oké, most növesztem vissza, olyan váll alá érőre, mert az még vállalható hossz volt, és szerettem de mikor már a lapockám aljáig ért, csupa macera, sajnos.
Annyi, hogy a rövidet rendszeresen fazonra kell vágatni. Persze, a hosszú aljából is kell a töredezés miatt, de ritkábban és egy jó fodrászollóval ezt pl magadnak is megoldhatod.
Egyébként sok nőnek a hormonváltozás miatt csúny, ritka lesz a haja idősebb korára, sajnos.
En se értem az öcsi frizurát de gondolom a hajmosas beszárítas miatt választják.
Valamikor a 80as evekben divat lehetett mert anyamnak is olyan volt egy darabig aztán lehet azt hiszik még mindig divat.
Meg úgyis öreges cuccokban járnak (gyógypapucs bő póló halasznadrag akkor már úgy vannak vele hogy már tökmindegy csak a kényelem a szempont de a legjobb, hogy még le is szólják akinek hosszú őszhaja van hogy 'jaj de igènytelen a lobonca ha nem is festi legalabb vágná le' lásd facebookos kommentek pl Sarah Jessica Parker nem festi a haját cikkeknèl..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!