Idősebbek! Miért gyűlölitek a fiatalokat?
Szerintem nem gyűlölik a fiatalokat, és ők sem az időseket. Nem kell generációs ellentétet gyártani, mert nincs.
Értékkülönbségek az ÉLETKORBÓL fakadóan vannak, ezt ki-ki a saját szintjén nyilvánítja ki.
Egyébként az a vicces, hogy a mai idősebbek hellyel-közzel ugyanilyen fiatalok voltak, mint a maiak, és a mai fiatalok hasonlóak lesznek idősebb korukban, mint a mai idősek.
:)
Figyeld majd meg ... ahogy oregszel, te is egyre jobban fogsz haragudni a fiatalokra.
Egy gyerek teli torokol uvolt es visit a jatszon (ez tok normalis) ... de az is elfogadhato, hogy egy idos embert ez mar zavarhat. Fiatalabbakat egyaltalan nem zavarja a gyerekzsivaly (persze mert az o gyereke visitozik) ... korosabb kozepkoru mar nem rajong a ricsajert (mert neki mar felnott a gyereke).
Szoval szerintem a kulonbozo generaciok kozott tok normalis, hogy a kor elorehaladtaval mar maskeppen viszonyulunk dolgokhoz.
47 évesen ugyan még nem vagyok idős, de idősebb..
Egyfelől úgy gondolom, minden általánosítás hamis és veszélyes. Ahogy nem minden idős emberre jellemző ez a tulajdonság, úgy nem is enblock a fiatalokkal van probléma, inkább egyes képviselőjükkel. Velem is előfordul, hogy szívem szerint felrúgnék egy-egy ifjoncot, mert tiszteletről könyvben sem olvasott, arca akkora, hogy szívlapát se takarná be, és úgy viselkedik, mintha övé lenne a világ. De ha ez megnyugtat, az ilyet minden korosztályban rühellem.
De ha a fiatal tisztelettudó, nem olyan, amilyet leírtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!