A nagyon gazdag férfiak (idősebbek inkább) miért igénytelenek külsőre?
Nem politizálni stb szeretnék. Vannak gazdag-akár családjuk által, akár önerőből (tehát nem a goldigger/luxus "eszkort" típus) idősebb nők, és eddig egy igénytelent nem láttam közöttük, mindig minden a helyére rakva, fitt még öregen is. Viszont egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki felfoghatatlan vagyonnal ennyire nem igényli a normális külsőt. Oké hogy bárhogyan néz ki, összejön vele valami fullos nő, de én rosszul érezném magam. És itt nemcsak mondjuk a lógó hasról van szó, amit nyilván nagyon fájdalmas beavatkozásokkal lehetne megoldani, hanem mondjuk amikor a miliárdos műgyűjtő interjút ad és gusztustalanul sárgák a fogai meg össze-vissza állnak. Tesóm például évekig gyűjtött arra, hogy rendbe tegye a fogait.
Vagy én is leszarnám ezt, ha ennyi pénzem lenne? Tehát teljesen megváltozna a mentalitásom?
Ne látszódjon rajtuk, hogy mennyire tele vannak :D
Tudod, némelyik nő csak a pénzre megy, lehet így akarják leplezni
Pont rossz példát választottál.
Lölő egy funkcionális analfabéta proli, akinek a nevére van írva a fidesz vagyonának egy jó része.
Nekik nem kell kompenzálni.
Tudod mit jelent ez?
Rajos Nintendó meg a Rüjsz Gyuszika panel 7.ről azért vesz merdzsót, hogy kompenzáljon.
17 éves panelproli gyereke azért szolizik, tölteti fel mindenét hogy kompenzáljon.
Stb stb stb... a szar fos életüket az emberek anyagi forrasokbol megkaphato, mű, mulando, latszatelemekkel kompenzaljak. Hogy ok valakik... pedig senkik. De olyan szinten senkik hogy az leirhatatlan.
A mostani fiukak miert jarnak kondiba, szolizni fszomtudja mit csinalni? Nem azert mert nekik az feltetlenul jo... igy fogadtatjak el a hasonloan amőba szinten rezgő kornyezetukkel hogy valakik..... holott... csak bohócok.
Egy erett, plane gazdag embernek erre semmi szuksege nincsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!