Szerintetek baj, hogyha az aki fiatalon gazdag lett, a hátralévő életét tanulással akarja eltölteni?
Gazdag lesz fiatalon és ahelyett hogy dolgozna, inkább tanul egyetemen.
Élete végéig megél…
Így nem akar dolgozni.
Ez baj?
Ha igen, miért?
Szerintem egyáltalán nem baj. Én is ezt csinálnám. A tanulás is egyfajta "munka", ideális világban már automatizálva, könnyítve lenne minden a technológiával, és csak a világ megértésével foglalkoznánk. Ez a normális szerintem.
Persze, azért fontos hogy mi motiválja őt. Mert ha félelem, menekülés, akkor nem feltétlen jó, mert érzelmileg nincs rendezve, és nem szívből tanul, hanem azért, hogy ne kelljen dolgozni.
#2-es igazad van, ez annak a flúgos csávónak a kérdése, menthetetlen a manus, ott nem kapott megerősítést és most itt próbálkozik, hátha it mjad hátbaveregetik a nyomorék teljesítményéért. Nem baj, a kérdés jelentve, jelentsétek Ti is, és mielőtt válaszoltok, nézzétek meg a többi körülményt is, szép hosszan kifejtve:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
3!
Vagy 6 oldalnyi válasz született a másik kérdése alá, nem feltétlenül törölték ám
Engem megleptek azok a válaszok, melyek azalatt a kérdés alatt születtek…
Valóban az a kérdés ihlette ezt.
Kiváncsi vagyok, hogyha ilyen egyszerűen lett volna feltéve, akkor milyen válaszok jöttek volna rá. Én az egyessel értek egyet…
Légyszíves erre a kérdésre válaszoljatok és ne offoljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!