Miért szorult ennyire háttérbe a fiatalok tisztelete az idősebbek iránt?
Talán azért, mert tisztelet a kivételnek, de nem képzik magukat, nem beszélnek nyelveket, nem érdeklődnek a kor technológiái iránt. Mégis kioktató módon okoskodnak mindenről. Siránkoznak a betegségeik miatt, de nem éltek egészségesen, gyerekeiknek pakolnak a fogmosásról, de ők nem mosnak...
Ismétlem, tisztelet a kivételnek, őket tényleg tisztelem!
Drága nagymamám aki még 70 évesen is dolgozik sosem ivott és tisztességesen él őt tisztelem.
Az egész életében semmit nem csinált nénit v bácsit aki max azzal becseskdik hogy ő anno ennyit bírt inni és aztán csá v tudott lapátolni de pianélkül nem mment volna és bszott volna tenni azért h ne egy roggyant alkesz legyen azt nem tisztelem
Szintén dolgozom pia nélkül és képzeljék én is fáradt tudok lenni és ha oda jön a üres busz másik végéböl h álljak fel az elmond mindent az öregről.
Nem fogok a kora miatt senkit tisztelni buselkedjen normálisan az tiszteletre méltó.
Meg azt aki veri a gyereket v nem fogadja el h nem fiú unokája van?
Haj meg ha verték akölköket és szidalnazták öket ne csodálkozzanak hogy senki nem fog a halálos ágyuknál állni.
Normálisan kéne viselkedni érdekes ha leviszem nekik a batyut a lépcsön v nagyon normálisak velem v elküld az anyámba.
Ez van nem mindenki érdemli meg a tiszteletet és a segítséget. A segítséget is meg kell probálni h megtudjuk mélto e rá valaki mert nem alanyi jogon jár Nekem sem
Tiszteletet az kap,aki maga is megadja.
Kortól,nemtől függetlenül
Én pl azért mert nem fogok jópofizni annak aki lenéz csak mert 23 évesen nem húztam le 30 évet egy 25 éve lebontott vagongyárban mintha ez az én lustaságom miatt lenne. Nagymamám a maga 80 évével vallja hogy sok idős egy tiszteletlen bunkó állat akibe legszívesebben belerúgna, úgy beszél másokkal.
Ha valaki valamit szépen kér megteszem, legyen öreg, fiatal, beteg, terhes, ha kulturált emberként bánik velem és szép szóval el tudja mondani mit szeretne, SZERETEK segíteni,mert egyébként vannak nagyon kedves aranyos idősek akikkel találkozni egy kib...ott jó élmény.
Az igen!!!
At itt felszólalók mind nyakig lennének saját mocskukban, ha a mai idősek ki nem kotorták volna őket őket. Éhen is haltak volna , ha nem tartják el őket 30 évig.
Tiszteletlenek, mert telefonos világban élnek, a valódit nem ismerik. Cicanadrágban futkozó fiúcskák keménykednek mobiljaikkal, de a katonaság gonfolatától is összeesnének. Mi mégis szeretjük őket, ha nem is tudnák megvédeni az országot, de aranyosak voltak babaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!