Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nehezen kelők! Ti, hogy...

Nehezen kelők! Ti, hogy oldjátok meg, hogy ha korábban kell felkelnetek?

Figyelt kérdés

Én átlagosan 7:45kor teszem ki a lábam az ajtón

Szóval 5:30ra állítok ébresztőt, de még fél hétkor is szenvedek az ágyban, és nincs semmi erőm kikelni onnan. Átlagosan 6-7órát alszom.

Bár a reggelem csak reggelizésből, és készülődésből áll, mindig éppen, hogy csak kapkodva de sikerül elindulnom. A kutya meg csak kb 5-10percet volt lent.

Viszont a kutyám miatt akarok minden reggel korán kelni, hogy sétáljon sokat, mivel következőnek viszonylag késő este megy le. De minden reggel elbukom.

Emberek, akiknek sikerül időben felelniük, hogy csináljátok? 🥺

2021. júl. 22. 23:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Messze rakom az ébresztőt. Akkor nem éremel az ágyból hogy félálomban kinyomjam. Amikor meg jön a még egy kicsit alszok, akkor nem teszem.
2021. júl. 23. 11:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Minimum fél órát fekszem és próbálok magamhoz térni fórumok, cikkek olvasgatásával. Elmondhatatlanul tudok szenvedni, nem is biztos, hogy ki tudnék kelni előbb az ágyból, az a fél óra meg valamivel úgyis elmegy.

Amúgy igyekszem úgy intézni az életemet, hogy ritkán kelljen 7:30 előtt ébredni.

2021. júl. 23. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Én olyan éles zenét állítottam be a telefonomon, hogy ha megszólal, akkoe vigyázzban állok az ágy mellett. Lehetetlen nem hallani. És kétpercenként ismétli, biztos ami biztos.
2021. júl. 23. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem egészséges, ha erős hangra ébred az ember! Engem fel is zaklat. Túl erős a kontraszt, ez nem jó a szervezetnek. Olyan, mintha kiszakítanának belőled valamit. Be szoktam programozni, hogy mikor szeretnék felébredni és akár hiszitek, akár nem +-5 perc (általában előtte) fel is ébredek.
2021. júl. 24. 11:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem nincs okosórám, de 2 ismerősöm, akiknek van, használnak rajta olyan funkciót, ami érzékeli, hogy a beállított ébresztő időpontja körül mikor vagy olyan alvásszakaszban, amiből könnyebb az ébredés, és akkor ébreszt. Állítólag jó.
2021. júl. 24. 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:

álítsd 6:02 re. fél órával többet alszol nyugodtan. éjféltől 5-5:30 ig kevés az alvás idő. 6-8 az a tűrhető kategória de, ha 6 akkor hétvégén egy nagy alvás kell.

6-7 ig vergődhetsz az ágyban, utána még belefér a reggeli, a zuhany és a kv + egyéb

2021. júl. 24. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!