Mikor keltek, amikor nem kell felkelnetek x időben? (munka, suli, stb)
Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 21:55
1/9 anonim válasza:
Teljesen változó. Van, hogy reggel 7-8-kor már fent vagyok, de olyan is van, hogy csak délben kelek. Általában attól függ, mikor feküdtem le előző nap: korán vagy csak másnap hajnalban. :)
2/9 anonim válasza:
minden nap 9-10között felkelek, majd reggeli és irány edzeni.
3/9 anonim válasza:
8-9 körül, mostanában nem fekszem le olyan későn.
4/9 anonim válasza:
Én valamitől felébredek minden nap 6-kor. Nem értem, mert amúgy 7-nél korábban sose kellene kelnem. Viszont ha nem kelek föl ilyenkor, hanem sokáig heverészem, álmos leszek egész nap. Ne kérdezzétek, mitől van ez, én se értem. Mindenesetre most megyek is aludni, ha már reggel nem tudok, legalább most.
5/9 anonim válasza:
Minden nap 8kor kelek ha kell ha nem bármikor is feküdjek le. Ha hajnal 3ig fent vagyok akkor is 8kor már fent vagyok egyszerüen nem megy tovább az alvás mint ha fellenék húzva :) talán megszokás kérdése.
7/9 anonim válasza:
Ha nem kell ébresztőre kelni, akkor simán csak akkor kelek, amikor felébredtem, és úgy érzem, hogy kialudtam magam. Hogy ez 6 vagy 10 óra, azt nem lehet előre megmondani. Volt már, hogy maradtam még heverészni, de akkor tök kómás voltam egész nap, tehát inkább felkelek.
8/9 anonim válasza:
Amikor ébredek. Sosem használok ébresztőt, a függönyt elhúzom, és általában a nappal együtt szoktam kelni. Ennél energizálóbb és jobb ébredés NINCS. :)
Ja, és mindig korán alszom. legkésőbb 10kor, ha valamit el kell intézzek, akkor is.
9/9 Kajus Richárd válasza:
Minden nap 4:30 kor kelek a suli miat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!