Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez a szokás, hogy bizonyos...

Odavid08 kérdése:

Mi ez a szokás, hogy bizonyos emberek tele rakják az üzeneteiket pontokkal ?

Figyelt kérdés
Pld.: "Nem leszek otthol... te nem érsz rá..? jó lenne ha igen.." És nem csak 1-2 alkalommal hanem minden üzenetben. Ez csak engem idegesít? Olyan mintha lekezelne, vagy "ostobának" nézne. Eddigi tapasztalataim szerint a magukat mindenkitől okosabbnak hívő sznobok használják ezt, de nem akarok általánosítani. Ti is szoktatok ilyet csinálni? Ha igen miért? Illetve szerintetek mi ennek az oka, hogy páran így írnak?

2021. júl. 22. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Engem nem zavar, sokkal zavaróbb, mikor valaki ékezetek nélkül ír...
2021. júl. 22. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert én pl. folytatnám az üzit, de szerintem nem érdekelné a másikat.
2021. júl. 22. 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Vagy például ot van a .....stb... Is
2021. júl. 22. 22:12
 14/15 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező: gondolom te a kákán is...
2021. júl. 24. 08:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem keresem a kákán a csomót és semmi rossz szándék nem vezérelt a kérdés kiírásakor. Puszta kíváncsiság amire a neten nem találtam választ, de érdekelt és ezért megkérdeztem. Elvégre erre való ez az oldal. Vagy tévedek? Minden esetre úgyvettem észre, hogy a sznob és idegesítő rész elég sokaknál betalált és magukra ismertek, de örömmel látom, hogy rajtuk és a trollokon kívűl kaptam pár értelmes és intelligens választ is.

Így a kérdésemre is megkaptam a választ és letudtam szűrni a következtetést:

A hármas pont egy nyelvtanilag és irodalmilag elfogadott kifejezés, aminek megfelelő szövegkörnyezetben van értelme, de a kérdésben is említett szövegkörnyezetben semmi értelme nincs, egy nagy hülyeség az egész, mondhatni egy rossz beidegződés és leginkább sznobok és olyan emberek használják, akik nem intelligensek és ezzel próbálnak kompenzálni, illetve van még 1-2 ember akik helyesen alkalmazzák, de belőlük van kevesebb. Minden esetre köszönöm annak az 1-2 intelligens embernek a válaszát, aki érdemben tudott válaszolni, akik pedig magukra ismertek és emiatt bedurciztak, vagy trollkodtak azoknak szintén köszönöm, hogy megerősítettek az alap gondolatomban (bár szomorú vagyok, hogy több a beképzelt és sznob ember).

2021. júl. 25. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!