Ha megvernek, sértegetnek mit tegyek, ha sértő félel szemben?
Valamiért megteheti, hogy sérteget..mi az, ami kiváltja ezt a dühöt?
A gyámoltalanság ellen ma még a konditerem a legjobb. Ez legalább fél év, hogy némi erőt gyűjts. Talán boxkiképzés, de az is legalább hat hónap, hogy picit bátrabb legyél.
Ha ez a verés utcán történik, akkor vagy a futás, vagy videó, hangfelvétel, segítő társ, tanu,stb..
Sérülés esetén látlelet, rendőr..
Nincs jobb ötletem..marad az edzés.
Nem mondom hogy így csináld de...
30-40cm-es gázcső, minél vékonyabb átmérő, minél vastagabb falvastagság.
Esetleg 20mm vagy afeletti menetes szár, azt ha meg csúsztatod még nyúz is.
Engem mindkettővel találtak már el, a menetes szár jobban fáj.
Meg kell tanulnod megvédened magad! Ha felnőtt az illető, az nem nagyon fog változni, ezt tapasztalatból mondom. Próbáltál már visszaütni? Ha többször megvert, nem számít rá hogy visszaütsz, amivel meg is lephetnéd. Orrba vágod, innentől lesz 3-5 mp amíg magához tér, de addig ágyékon rúghatod, majd futás. Persze ettől még a következő verést nem úszod meg, ahhoz hosszútávra kell berendezkedned, amit már tegnap el kellett volna kezdened. Önvédelem! Ez az egyetlen módja annak hogy meg tudd védeni magad. Krav Maga, én ezt javasolnám. A box, karate stb ezekhez több év kell, mire jó lehetsz benne, elég tudásanyaggal. Jó lenne tudni hány éves vagy, az ellenfeled hogy néz ki, esetleg bandában fenyeget-e, ilyenek.
Hívhatsz rendőrt persze, de meg kell tanulnod védeni magad. A gázspray kiürülhet, vagy a szembe szél feléd fújja a permetet. Az ilyen ütlegekhez, közel kell menned, tehát megint a gyorsaságodtól függ meg tudod-e lepni. Ráadásul te is okozhatsz súlyos sérülést, amivel lehet te fázol rá. Tanulj meg verekedni, szinte mindenhol van erre lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!