Ha azt mondanák neked, h kapsz egy autót használatra ingyen, korlátlan km használattal, semmit se kell fizetned se benzin szerviz se biztositás se semmi ellenben lenne rá egy biztositás, ha balesetet okozol akkor 100 000 Ft önrészt kell fizetni?
Figyelt kérdés
s az egyetlen igazi feltétel az lenne, hogy csak és kizárólag pénzkereset céljára használhatod semmi másra akkor
1. belemennél e?
2. ha igen miféle munkákban gondolkoznál?
2021. júl. 21. 14:58
11/13 A kérdező kommentje:
Én meg angolul nem tudok. Manapság ez is analfabetizmus
2021. júl. 21. 18:55
12/13 anonim válasza:
Én nem fogadnám el, mivel online dolgozom, ha meg mégis elmegyek egy személyes megbeszélésre, akkor 10 percet biciklizek. (Általában egy másik városban vagyok, de ha épp ott, ahol a csapat nagy része, akkor már bemenni az irodába nem kocsitáv.)
13/13 anonim válasza:
Nem. Az autó teljesen felesleges. Ha meg munkára lehet csak használni, akkor kétszeresen teljesen felesleges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!