Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aspik! Titeket is bunkó,...

Aspik! Titeket is bunkó, neveletlen embereknek tart sok idegen?

Figyelt kérdés

Engem mindig bunkónak mondanak. Sokáig kerültem az embereket, a családom belesodort szégyenböl egy olyan állapotba, hogy majdnem 10 évig nem is érintkeztem idegenekkel, nem jártam el sehova otthonról. Csúnya és szomorú dolog, de Apukám halála és Anyukám depressziója után szabadultam ki az életbe 2 éve. Mostanában már eljárok emberek közé, igaz egyedül. Vannak akik mindig ott vannak a helyeken ahova megyek, ilyen törzsvendégek, meg a személyzet. Hallottam többször, hogy azt mondják nagyképü vagyok és bunkó amiért nem veszem fel a szemkontaktust és nem köszönök nekik. Elvileg kellene, de nekem nem megy. Azért is furcsának mondanak, mert bizonyos típusú zajokra rohamom lesz és láttak ilyet tölem. Nagyon szeretem az állatokat, járok sétáltatni öket a menhelyre is. Nem mintha jó ember lennék ettöl, de mégis azok ott engem egy utolsó féreg, rossz embernek mondanak. Pedig nem vagyok az! Egy ember magától elkezdett barátkozni velem, vele is több hónap volt mire tudtam kb. normálisan beszélni. De mindig izgulok azóta is hogy ott lesz e és kell e majd vele beszélgetni? Nagyon nagy bajban vagyok ha másokkal van, akkor inkább nem ismerem meg vagy nem megyek be a helyre mert nem akarok másokkal, nem tudok kommunikálni. Nem is értem miért barátkozik velem, bár jobban örülnék ha nem tenné és egyszercsak nem találkoznánk többet. Egyedül jobban elvagyok, nem fáradok el annyira. Ha beszélgetni kell, akkor mintha maratont futnék le úgy lefáradok utána.

Mit tudnék tenni, hogy ne tartsanak rossz és neveletlen embernek? A betegségemmel nem akarok minden emberhez odamenni elmondani!

2021. júl. 20. 14:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Làtod? ez is az autizmus egyik velejàrója: nem èrted , hogy mi mièrt törtènik, miért kommunikál úgy a másik ahogy

Ti ti ti ti ( mint az aspis ismerősöm, ugyanez volt )

2021. aug. 16. 11:11
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sem te vagy bunkó, hanem azok, akik rád akarják erőltetni az ő normájukat.
2021. aug. 20. 11:50
 23/23 anonim ***** válasza:
Inkább a nem autisták szoktak bunkók lenni
2022. jún. 24. 04:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!