Ki mit gondol ennek az elnáspángolt, neveletlen pécsi fiúnak az apjáról (arról, amit mond)?
Higgadtnak és intelligensnek tűnik a beszéde alapján, és az egy jó dolog hogy nem megy rögtön intézkedni meg asztalt burigatni mint ahogy a primitívebb szülőknél szokás, de a gyereke egy kis égetnivaló seggfej lehet. Kiskorú de már cigizik, az apja szerint ez jól van így, a tisztelet szikrája sincs benne de az apja szerint ezzel sincs gond, legyint hogy "jaj, hát a gyerekek ilyenek" és több ügye is van a rendőrséggel, de ez sem zavarja az apát. Ott a tojáshéj a seggén, de már most egy minigengszter.
Nem vagyok az erőszak híve, de láthatóan az eddigi elnéző ejnyebejnye hozzáállás sem segített rajta. Hátha ezután visszavesz magából.
Az a baj hogy a mai kölyköket ebben a "ki ha én nem" mentalitásban nevelik és itt az eredménye.
Ugyanakkor a takarító is érdekes volt mikor nyilatkozott a híradónak, az a mondata mindent elárult a gondolkodásmódjáról, mikor mondta hogy szívesen megbeszélné a történteket a sráccal és az édesapjával. Az őstulok típus aki szerint a nő nem ember. Nem ám a szüleivel beszélné meg, hiszen egy nő nem teljes értékű ember, ki se jöjjön inkább a konyhából, majd a teremtés koronái lerendezik a dolgot.
Senki sem szimpi ebben a történetben.
Nem tudom, hogy a megvert fiúnak él-e még az anyja, vagy ha igen, akkor az anyjával él-e, de ettől még nem nevezném elhamarkodottan őstuloknak a gondnokot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!