Ki mit gondol ennek az elnáspángolt, neveletlen pécsi fiúnak az apjáról (arról, amit mond)?
2020. szept. 26. 22:10
21/25 anonim válasza:
Nem azért 19-es, nem ismerem, de kit tart rettegésben és hogy? Ránézel és szétesik a gyerek, kit tudna befenyíteni?
23/25 anonim válasza:
21-es vagyok, köszi 22-es, ez új fényt vet a dologra. Qrva nagy bátorság kell hozzá, hogy 12 éveseket verjen valaki. :D Én olyan cigányokkal voltam körbevéve egész középiskolás korom alatt akik egy cigiért felvágják a gyomrod, de még ők sem álltak bele maguknál fiatalabba, sőt, ha valaki ilyet csinált azt nagyon keményen megverték, úgy látom a fehér gyerekeknél a hatalommánia is ilyen gyáva korcs formában jelenik meg.
24/25 anonim válasza:
Nekem akkor se oké h őt verték meg és akkor még ő van meghurcolva... ok vannak ügyei de sztem ezt külön kellene kezelni attól még nem verheti meg senki csak úgy...
25/25 Micimacko67 válasza:
#24-es, nem kell külön kezelni! Miért is kellene?
Ha nem csinálta volna a cirkuszt akkor is, nem verik meg...
Örüljön, hogy eddig még nem kenték jobban el a száját! Ha az én gyerekemet bántalmazta volna, már hamarabb földre került volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!