Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mit gondol ennek az elnáspá...

Ki mit gondol ennek az elnáspángolt, neveletlen pécsi fiúnak az apjáról (arról, amit mond)?

Figyelt kérdés

Szerintem eléggé „érdekes” mentalitású az apuka... [link]

Az előzmények:

[link]

[link]

[link]

2020. szept. 26. 22:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igen, ez az a Ruben, mert a közös képen ott van a nevelőapja is: [link]
2020. szept. 27. 00:09
 12/25 A kérdező kommentje:
Akkor most már mindenkit ismerünk a „sztoriból”: https://www.youtube.com/watch?v=XOlXb_59_6g
2020. szept. 27. 00:34
 13/25 A kérdező kommentje:
2020. szept. 27. 00:44
 14/25 anonim ***** válasza:
Miért jó neked, hogy ide linkeled az egész családot? Személyes ellenségeid?
2020. szept. 27. 00:55
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Hadjátok Rubent semmi baj nincs vele csak a haverját védte... Én inkább a tanárokat venném elő akik ezt végig nézték. Ruben ügyeit is csak azért vették elő h védjék magukat érdekes eddig senkit nem érdekelt... meg h a környéket terrorizálják aha semmivel nem balhésabb mint akárki más. Inkább a takarító a terrorista ő kezdte a verekedést nem Ruben, akk miről beszélünk ki a balhés...
2020. szept. 27. 08:39
 16/25 anonim ***** válasza:

Jártam Füleshez (nevelőapa) edzeni pár alkalommal.

Az edzőim közül az edzések alapján ő volt a legnormálisabb. De amiket mond, hogy most tök ártatlan a srác, meg, hogy eufemizálja a srác tetteit aka csibészkedéseknek nevezi őket, nagyon nem szimpatikus. Nyilván az apa dolga, hogy védje a gyereket, de akkor is túlzás kvázi báránynak nevezni ebben az interjúban.

Az nem fontos, hogy megérdemelte vagy sem a verést. Ezt nem így kell intézni. Nem értem, hogy a tanárok miért nem szedték le a faszit a gyerekről, miért nem hívtak időben rendőrt. Azért a nevko közelében igen gyorsan ott szoktak teremni a rendőrök.

2020. szept. 27. 09:05
 17/25 Micimacko67 ***** válasza:

#15-ös,a véleményed szerint ez a fiatalember maga a megtestesült jóság és szelídség?

Mindenki őt bántja, pedig a légynek sem tudna ártani?

2020. szept. 27. 09:07
 18/25 anonim ***** válasza:
Megnéztem a videót, amiből nem derült ki sok minden. A srácok akkor most suli előtt vagy suliudvaron cigiztek? Ha suli előtt, akkor semmi probléma, ha sulin belül, akkor igaza van a tanárnak. A kamerát tartó gyerek egy nyomorék. A takarítónak nem sok köze volt az ügyhöz, nem tudom miért kellett úgy beugrani mintha egy borsodi cigányfesztiválon lett volna. Most akkor mekkora tesi sértés származott pontosan az ügyből? Ha csont nem tört akkor számomra kicsit nagy ez a felhajtás, tudok olyan iskolákról ahol heti/napi szinten vannak ennél durvább történetek. :D
2020. szept. 27. 11:49
 19/25 anonim ***** válasza:
Azért az sokat mondó, hogy ez a Ruben nevű huegyerek rettegesben tartotta a környéket. Akkora verest érdemelt volna, hogy megemlegesse.
2020. szept. 27. 12:20
 20/25 anonim ***** válasza:
8%
Egyáltalán nem tart rettegésben senkit
2020. szept. 29. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!