Beteges, hogy mindenféle terhességgel kapcsolatos dolgot nézek olvasok a neten, pedig kapcsolatom sincs amiben lehetne gyerekem? Nektek van valami fura kattanásotok?
25 éves vagyok és hát benne vagyok a termékenységi korban. XD Nem tudom miért, de 1-2 éve már nagyon szeretek ebben a témában bármit nézni/olvasni és szívesen szerzek infokat. Hát őszintén, ha ezeket esetleg már terhesen nem tudnám, lehet nagyon stresszes időszak lenne és szétaggódnám magam. Persze van, aki a boldog tudatlanságban hagyja hogy alakuljanak a dolgok. Engem viszont megnyugtat, hogy pl: tudom mi az a preeclampsia meg a tünetei. :D
Viszont nincs párom, így jó pár évig garantàltan nem lesz gyerekem, szóval lehet nem kéne ezzel foglalkozzak. Egyébként kislány koromban, úgy kb. 5-10 éves korom között is imádtam a témát és szülésznő szerettem volna lenni. :D (aztán elérkezett a kamaszkor és rájöttem, hogy nekem ehhez egyszerűen nincs lelki erőm, meg semmilyen kórházi hivatáshoz).
Az sem segít, hogy körülöttem sokakat eljegyeznek, férjhez mennek, szülnek ebben a korban. Mintha ez számomra egyfajta pótcselekvés lenne, amiért nem mostanában fog teljesülni a gyerek iránti vágyam, és ezt annyira szánalmasnak érzem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!