Mit gondoltok, minél idősebb az ember, annál kevésbé számít neki az idő, amit valamire várnia kell? (türelem/időérzékelés)
Tehát a mai világban pl. egy 15 éves izgul, idegeskedik, ha például aznap nem kap választ messengeren. Egy 50 éves pedig akkor sem problémázik, ha napokkal később válaszol valaki, nem érdekli.
Vagy a 15 éves korosztályban ahogy látom, szinte azonnal összejönnek a párok, majd ha szakítanak, 2 hét múlva már jöhet a következő. Az idősebbeknél pedig gyakori a több éves szünet, több hónapos ismerkedési időszak.
Én ezt így vettem észre, de lehet, hogy ez csak a saját környezetem. Ti mit gondoltok, minél idősebb az ember, annál inkább elnyúlnak ezek az idők?
Aki ma fiatal és ebben nő fel, az idősebb korában sem fog megváltozni.
Az idősek még esetleg leveleztek régen, nekik nem szokatlan a várakozás.
Amúgy ezeken a példákon kívül, más dolgokban sokszor az öregek is türelmetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!