Ez a "nem kell semmi" kifejezés csak akkor van, ha az ember idősebb lesz?
Nem, de téged se az eszedért szeretnek.
Azért mondhatták, hogy pl. ne költs rájuk a saját pénzedből, maguknak úgyis megveszik, ami nekik szükséges. Tehát, nem akarnak kiszolgáltatottként lenni a szemedben.
már idős vagyok, ugyanezt mondom én is. Szeret a családom, mert nekem mindenem megvan, legyen az ruha, illatszer, élelem, stb..stb..
A nem kell semmi elé odateszem a köszönöm, aranyosak vagytok, de nem kell semmi...majd szólok..de ez még nem fordult elő.
(persze ehhez jó egészség, és megfelelő anyagi háttér kell. Ha kell valami, azt megtudják a mentőstől)
5# Igen ez igaz, csak én/mi sem csak egy tejfölre/tejre gondolok mikor megkérdem.😁
De ez egy fontos kérdés, mert szerintem olyan nincs, vagy csak nagyon ritka hogy valakinek ne kelljen semmi, mert tényleg épp meg van mindene.
De pl ha magamból indulok ki, akkor nekem pl nagyon sok mindenre szükségem lenne, amit pl nem tudok megvenni, így lehet ha idősebb leszek, akkor már nem lesz szükségem ilyesmikre.. mint pl egy bicikli, vagy új lakás/ház, vagy iPad, bár ha ő (anyám) kérne ilyet, azt biztosan azt mondanám, hogy jövök és megoldjuk/kitalálunk rá valamit, hogy hogyan is tudnánk megszerezni egy ilyet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!