Mit gondoltok erről a hozzáállásról a terhességgel kapcsolatban?
A nagynéném lánya most terhes, a második babájával. A család már 10 hét után tudta. Rögtön a közösségi oldalon is kitette. Mióta tudja hogy terhes nem főz abszolút semmit sem csinál. És a terhesség végéig az anyja főz neki.
A csaj édesanyja évek óta rákos beteg sajnos, plusz nagyon túlsúlyos. Menni is alig bir sokszor, ez is rátesz még egy lapáttal, de elvárja hogy főzzön neki. Nem segít semmit még a kanalat sem készíti ki, mert láttam a saját szememmel illetve a férjének és a kisgyermeküknek is visz ételest vagy ők is ott esznek, a másik gyerek felügyeletét is egy az egyben szegény beteg nőre testállja. Állítólag nem bírja a szagokat, de mennek strandra plázába, boltba vásárolni. Csak igazán csinálni ne kelljen semmit se. Ő is nagyon durván elhízott. Terhességei előtt az volt, első terhesség után is maradt rajta de most végképp nem csinál semmit.
Nekem is van gyerekem kettő is, és nem akarok ítélkezni, de őszintén érdekelne, hogy képes egy gyermek így kihasználni visszaélni az édesanyja jóindulatával?
Jah és mikor kiderült hogy nem azonos nemű a meglevő gyermekkel azon sápítozott hogy mi lesz a megmaradt ruhákkal.
“nem akarok ítélkezni, de”
pedig pont azt csinálod. az ô dolguk, mit csámcsogsz rajtuk?
Abszolút nem vagyok irigy. Csak megdöbbentő számomra hogy felnőtt nő feleség anya létére milyen szinten képes kihassználni az anyukáját aki ezt szó nélkül tűri.
Nem avatkoznék bele, nem is szólnék bele, csak elmélkedés szintjén itt gondoltam leírom és megkérdezem mások is így állnak ehhez a kérdéshez vagy sem
Elmélkedés szintjén írtál egy fröcsögő kisregényt és nem vagy irigy.
Aha, oké.
Olyan szinten sz@rom le, hogy mások mennyire használják ki a saját családtagjaikat vagy mennyire lusták, hogy az hihetetlen.
Nekem ettől se jobb, se rosszabb.
De a véleményem kérdezted, ami az lenne, hogy egy lusta P!c$@.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!