Magyarországon miért természetes az alkoholfogyasztás?
"Kanadában abszolút nem, ott általánosságban lenézik az alkoholistákat."
Általánosságban itt is.
Mellesleg a kérdésedben alkoholfogyasztásról írtál, nem alkoholizmusról. A kettő nagyon nem ugyanaz. Utóbbi értelemszerűen itt sem természetes.
Sosem szerettem az alkoholt, a gimis bulikon mindig én voltam a lúzer gyerek, aki nem ivott. :D Persze később én is ittam a bulikon, de már megint ott tartok, hogy utálom az alkoholt, mint a szart.
Megfigyelve a többieket, a kettesnek adok igazat. Minden életszakaszban előjön az alkohol valahogy, ebben növünk fel.
Meg ott vannak a faluk, ahol a férfiaknak, főleg az idősebb nyugdíjasoknak az, hogy az asszonyon kívül mással is kommunikálhatnak az este jön elő, amikor összeülnek a többi férfival a kocsmában és iszogatás közben elbeszélgetnek. Én egyszer egy faluban bementem egy kocsmába este, mert használnom kellett a mellékhelyiséget és nem túlzok, ha azt mondom, hogy a falu összes férfija ott volt és beszélgetett mindenki mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!