Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nyernétek a egy nagyobb...

Ha nyernétek a egy nagyobb összeget elmondanátok/ és adnátok belőle a családnak?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert ki tudja ez milyen konfliktusokat szülehetne, akár bűncselekménnyé is fajulhat a dolog.

2021. júl. 14. 20:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyukám azt mondta aminap, hogy ő, ha nyerne a lottón az egészet odaadná, hogy beteljesítsem a legnagyobb álmomat, hogy leköltözzek vidékre, mert őt ez tenné a legboldogabbá. Nagyon jó érzés volt, hogy ezt mondta, aranyból van a szíve. Persze nem engedném, hogy ennyit költsön rám, de ahogy ezt mondta, nekem nagyon jól esett.
2021. júl. 14. 20:52
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem fogsz nyerni semmit. Még ennek a töredékét sem. Szinte lehetetlen.
2021. júl. 14. 21:40
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Még annyi nem arra kell várni hogy nyerj. Hanem kezedbe kell venni a sorsod.
2021. júl. 14. 21:43
 24/31 anonim ***** válasza:

23, én a 21-es vagyok, én is most próbálok spórolni, de a vidékre költözés szerintem majd nyugdíjas koromra lesz meg.

A házbérlés vidéken öngyilkosság, főleg kutyával, az osztott telek dettó, az meg, hogy hitelből vegyek magamnak egy házat saját telekkel az nem érné meg, az állandó stresszt, hogy kirúgnak e és akkor miből fizetem a hitelt, kb akkor éri meg az egész, ha vanegy férjem meg 3 gyerekem, de az, hogy egyedül lemenjek, anyagilag nem tudnám megoldani.

Ja és osztatlan telken ha sikerül szereznem egy nagyon jó ügyvédet, talan kijarja, hogy az én telekrészem az enyém legyen, de mi a garancia, hogy a többi tulaj is aláírja a szerződést.

Szép álmodozni a költözésről, de nagy felelőtlenség belerohanni, a nagy összeget megnyerni meg tényleg nagyon olyan, hogy jó volna, de nem kell vele számolni, mert kicsi az esélye.

2021. júl. 14. 21:56
 25/31 A kérdező kommentje:
De nagyon reménykedek benne hogy nyerek egyszer és jobbra fordul az életem
2021. júl. 14. 22:07
 26/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, az szép, ha renénykedsz, nincs vele baj, mi csak arra próbálunk rávilagítani, hogy ne erre támaszkodj, ha változtatni szeretnél az életeden.

Ha sikerül nyerned, tök jó, de kicsi azesélye, nagyobb az esélye annak, hogy kitalálsz valamit, amivel jobbra fordítod az életed.

2021. júl. 14. 22:12
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem adnék. Nem vagyok olyan jóban senkivel. Szüleimnek sose volt semmijük, ha néha úgy esett hogy valami kis pénz hullott az ölükbe, rögtön elszórták. Nagyszüleimnek adnék de már nem élnek vagy otthonban élnek. Keresztszüleimet se érdekeltem soha. Jó így, legalább nekem több jutna.
2021. júl. 14. 22:55
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Minimum több milliárdos nyereményre gondolok. Legfeljebb a negyedét elosztanám, hogy azért a közvetlen családtagok is emeberimodon tudjanak élni. És megbeszélném velük, hogy senkinek nem mondhatják el. És ha beszélnek rolla, mondják azt, hogy ők maguk nyertek egy kisebb összeget.
2021. júl. 15. 00:43
 29/31 A kérdező kommentje:
Magyarországon mennyi forint milliárodos lehet? Mert megnéztem a puncs.hut és rengetegen vannak fent mint sugar daddy, momm vagy lehet kamu oldalak?
2021. júl. 15. 00:49
 30/31 anonim ***** válasza:
Tényleg ennyi hülye ember van??
2021. júl. 15. 06:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!