Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek ki tudják szimatoln...

Az emberek ki tudják szimatolni ha az ember rosszabb passzban van?

Figyelt kérdés

Én amikor idegileg nem vagyok a topon, vagy stresszes vagyok vagy nagyon fáradt azt mindig mintha megéreznék. Ezt mindig ki is használják, és olyankor kezdenek el támadni, kötözködni, piszkálni, heccelni.

Az ember ilyen, hogy kiszimatolja a gyengeséget és támadásokat indít abba az irányba?

2021. júl. 14. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, és ezen emberek szeretik továbbgyötörni a másikat...
2021. júl. 14. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Amikor en szarul vagyok, akkor senki sem veszi eszre, szoval szerintem ember es kormyezetfuggo ez.
2021. júl. 14. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Akadnak ilyen emberek is sajnos, de tényleg ember- és helyzetfüggő a dolog.

Általában én is kiszúrom, ha valaki nincs jó passzban, vagy valami nincsen rendben, és tőle függően kezelem a helyzetet. Ezt úgy kell érteni, hogyha ismerem, és szereti kibeszélni a gondjait, akkor rákérdezek (nem nyomulósan) és végig is hallgatom. Viszont, ha ő olyan "elvonulós" (mint amúgy én is), akkor teret adok neki.

Viszont sosem piszkálom, vagy rúgok bele senkibe, főleg, ha amúgy is padlón van.

2021. júl. 14. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem nagy kunszt észrevenni valakin, hogy épp nincs jól, szűkszavúbb lesz, visszahúzódobb, az arca meggyötört, a hangja negváltozik.
2021. júl. 14. 22:42
 5/6 A kérdező kommentje:

4

Aham és sokaknak jó érzés az ilyenekben belerúgni, piszkálni őket.

Ki érti az emberi fajt?

2021. júl. 15. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Van, aki megérzi, ha a többi ember rossz passzban van és van, aki nem képes erre. Én például egyáltalán nem tudom megmondani az ilyesmit ránézésre, csak akkor, ha külön, szóban is megmondja az illető, hogy gond van. Ebben az esetben igyekszem nem zavarni az adott személyt. Segíteni nem tudok neki, mert nem tudom, hogy mit kell ilyen helyzetben tenni, vagy mondani, így általában lelépek, hogy ne zavarjam.
2021. júl. 21. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!