Valaki hibázott. Erre gyakorin a legtöbben a másiknak sokkal rosszabbat kívánnak, mint amit elkövetett. Miért is?
Pont a minap olvastam egy ilyesmi posztot facebookon. Arról volt benne szó, hogy egy ember megvert egy kutyát, mire az egyik ismerősöm odakommentelte a poszt alá, hogy az illetőt is meg kéne verni, majd kezét-lábát összekötözni, és egy folyóba dobni...
Őszintén én megrémülök ezektől a válaszoktól, és mindig megdöbbent, mikor hasonlókat olvasok, akár itt gyakorin is. Ez is mutatja mekkora a gyűlölet az emberekben, és hogy az emberi élet egyre kevesebbet számít a másik szemében.
Meg persze az 1-esnek is igaza van, rengeteg ember azt hiszi, hogy ő tévedhetetlen, és joga van másokat minősíteni. Persze arctalanul és névtelenül a neten arcoskodni könnyű, ezeknek a fotelhuszároknak a 95%-a az igazi életben egy elnyomott, szorongó alkat, aki csak a neten tudja kiélni magát.
Miért ne?
Szerinted?
Az emberek már csak ilyenek.
"az illetőt is meg kéne verni, majd kezét-lábát összekötözni, és egy folyóba dobni..."
Szerintem a megverésnél már le lehetne állni :)
De persze attól függ, hogy mit csinált az a kutya.
Vagy azért, amit #1 írt, vagy azért mert velük is történt valami hasonló, és ezért a kérdezőn (is) bosszút akarnak állni, mert a saját sérelmük elkövetőjének embertípusával azonosítják.
Nézd meg "azt", az ország vezetőjét. Garantálom, hogy áll a f×a, amikor "ellenségharcmegvédjükakcióterv" és társairól hadovál. Számára nincs ellenzék, ha van is, akkor az számára maga a fekete bárány,
Egy "ilyen" országvezető mellett én nem csodálkozok, hogy a nípe is úgy gondolkodik, ahogyan a kérdésedben feltetted a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!