Szerintetek melyik a rosszabb/ szégyenebb?
"Szégyenebb"
Szerintem amúgy egyik sem. Az egyik szolgáltatást nyújt (ráadásul szex nélkül, nem tudom hogy mi a bajod) és nyilván azért, mert van rá kereslet.
Igen,de általában erre azt szoktak mondani, hogy ugyanaz, mint a prosti/ krva.
Tehát ha pl. most én erotikus masszázs akarok végezni akkor tuti csúnyán néznének rám meg le kváznanak.
Van rá kereslet persze.
De aki elmegy ilyenre az persze gondolom azért mert otthon nem kapja meg stb
Nem mások életével foglalkozom.
Csak elég sok ilyen munkát láttam és elgondolkoztam ezen én is mi lenne ha... De mivel elég sok helyen olvastam h ez egy burkolt prostitúció. Így elvetettem az ötletet illetve feltettem ide a kérdést. Mivel a covid miatt nekem is lett adósságom nem kevés gondoltam a meló mellett mi lenne ha...
Nem ítélek senkit aki nyílván nem véletlen van tele ezzel a net.
Magasabb jövedelmező munkát keresek, de keresnek meg ezzel " munkaadók" aztán elgondolkoztam rajta. De mivel nem vagyok egy topmodell alkat hanem " van mit fogni" kategória így ezért is elvetettem
Igen tudom h happy finish van, van ahol tilos a francia meg elvileg nem nyúlhat a masszőzhöz meg néztem ilyen oldalakat,de nem hiszem még mindig h az én világom lenne.
De a pénz nagy úr főleg ha tele van az ember adóssaggal. Egyelőre nem megyek bele ilyenbe,de sanszos h muszáj leszek utóbb, mert nagyon ótvar helyeb dolgozok Nógrádban ahol hát tudjuk mik a bérek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!