Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen az "aputest"? Mire...

Milyen az "aputest"? Mire szokták ezt mondani? Dagi pasikra? Ha jól sejtem, inkább negatív az értelme?

Figyelt kérdés

2021. júl. 14. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Nahhh . Azért ez nagyon messze van az igénytelensègtől . Szerintem 40 felett ez már teljesen normális . Egy pár ember teljesen más világban él :D
2021. júl. 14. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

Legfeljebb neked teljesen normális. Számomra igénytelenség. Miért nem lehet ezt elfogadni?

Párom 3 év múlva lesz 40 éves, hát, bocsika, de ő nem fog így kinézni. És tudod miért? Mert nem zabál össze-vissza minden szemetet, heti szinten lemegy 8 km-t futni, plusz napi szinten jógázik, meg mindenhova gyalog megy, mivel nincs autónk. És még sört se iszik. Jééé... igen, ilyen is létezik.

Nem kötelező elhízni, csak mert valaki idősebb lesz.

2021. júl. 14. 19:33
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Jól van 12-es . Örülök neki . Menj jògázni mert úgy látom gyűlnek körülötted a negatív energiák . Bár elnézve téged te nagyon kevered a szezont a fazonnal .
2021. júl. 15. 00:07
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
De hülye ez a 12-es! Aputest kb az amikor Mark Wahlberg éppen nem gyúrja ki magát egy szerep kedvéért. Tehát amikor egy sportos apuka kis pocakot ereszt, mert gyermeke született és nem a heti 5 edzés éppen a legpontosabb.
2021. júl. 18. 09:12
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
A páromnak is az utóbbi 1-2 évben apu teste lett , pedig napi 12órában kemény fizikai munkát végez. Plusz a gyerek után ia rohangál hétvégen mert csak akkor tud igazán vele lenni. :) és tuodod mit 12es? Én szeretem ,szeretem a pocakját ,szeretem hogy nem tudok sajtot resszelni rajta mint 14évvel ezelőtt , mert akkor izmos kockás hasa volt , és így jobban szerettem.
2021. júl. 20. 17:27
 16/16 anonim ***** válasza:
46%

"Nahhh . Azért ez nagyon messze van az igénytelensègtől . Szerintem 40 felett ez már teljesen normális . Egy pár ember teljesen más világban él :D"

azt hiszem, te kitűnő példa vagy arra, h miért is van ennyi igénytelen, dagadt ember Magyarországon.

(bár én már semmin nem lepődök meg, mert egy 110 kg-os ismerősöm kifejtette, h nem természetes, ha vki izmos:D)

hiába csűröd-csavarod, az elhízás szinte minden esetben lustaság és igénytelenség.

sőt továbbmegyek: az is igénytelenség, ha vki a pocakos férfiak jönnek be.

de mondom, rajtad annyira látszik a magyar néplélek, h az elképesztő:

kifogáskeresés, pszichoblabla erőltetése, ahelyett h szembenéznél a saját igénytelenségeddel és lustaságoddal.

2021. júl. 30. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!