Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél ha kapnál 24 órára...

Mit tennél ha kapnál 24 órára egy vadonat új BMW-t Budapesten, korlátlan kilométer használatra? Feltételek a megjegyzésben.

Figyelt kérdés

Budapestet elhagyhatod de Magyarországot nem. 24 órán belül vissza kell adnod Budapesten egy általad kiválasztott ponton.

Ha ütközöl vele S nem voltál ittas nem engedted át másnak a vezetést és nem versenyeztél akkor 100 000 Ft ot fizetsz a többit a biztosító állja. Ellenkező esetben radterhelik az autó árát. Akkor is ha nem viszed vissza még másnap. Ellenben ha úgy viszed vissza másnap hogy 24 órán belül és minden más felsorolt szabályt is betartottál akkor számíthatsz máskor is ilyen lehetőségre esetleg vadonatúj Mercedesszel is.

2021. júl. 12. 20:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%
Most őszintén, ekkora felhajtást ki csinálna egy szaros BMW miatt?
2021. júl. 12. 21:59
 12/33 anonim ***** válasza:

Most mire is van kihegyezve ez a kérdés?

Engem egyébként ez így ebben a formában tökre nem érdekelne. Egy jó hátsókerekessel kimennék Kakucsra, de a vadiúj autók lassan már helyettem akarnak vezetni, és abból kösz, de nem kérek, mert az úgy nekem nem poén.

2021. júl. 12. 22:09
 13/33 A kérdező kommentje:
Akkor is hasonlók a feltételek ha valaki bérel egyet Csak akkor kell kaució használt viszont ha nem viszi vissza időben akkor csak kötbér van
2021. júl. 12. 22:12
 14/33 nemaRendőrség ***** válasza:

Abszolút nem vonz, az autó egy eszköz számomra ami elvisz a-ból b-be a rakományommal együtt.

Ha nincs rakományom akkor nem is használom, alternatív közlekedést preferálom

2021. júl. 12. 22:12
 15/33 anonim ***** válasza:
Megtortent ceges autoval, de szerencsere nem Budapesten. Nem volt jelentosege, hogy milyen kocsiban ulok. Sokkal jobb kocsikban is normalis emberek ultek es olcsobbakban is. Telen jeges, havas uton nagyon megbizhato volt, a Stelvio passon meg a tobbi alpesi hagon is fasza volt vezetni.
2021. júl. 12. 22:39
 16/33 anonim ***** válasza:

Nem érdekelne. Két év alatt szereztem meg a jogsit, annyira nem éreztem jól magamat a volán mögött, igazából abba is akartam hagyni, de a családnak nagyon fontos volt a jogsi.

Amikor meglett, egyszer ült csak be az egyik rokon mellém gyakorolni, én vezettem le A pontból a B-be és azt láttam, hogy tiszta ideg a rokonom.

Amúgy senki sem akart velem gyakorolni.

A családban mindenki mázlista ezen a téren, a bátyám amikor a jogsit szerezte, akkor apám minden nap beültette az autóba, ő meg ment az anyósülésre és a tesóm vezetett, eleinte csak falun, utána a városban és a végén a bátyám szépen vezetett.

Sőt, a bátyám nem csak szépen vezetett, hanem szuperül és a feleségével pedig ugyanezt csinálta, amit apa vele, mindenhova a sógórnőm vezetett addig, ameddig nem ment neki is úgy, mint a gyalogosnak a sétálás.

Apám mostani felesége valahol 45 felett szerzett jogsit és ugyanúgy csinált vele apám, mint a bátyámmal, beültek és a feleség vezetett mindenhova, idővel már neki is szuperül ment.

Amire én annyi idős lettem, hogy jött a jogsi, a szüleim elváltak és a tesóm elköltözött, tehát az, hogy minden nap gyakoroljunk esélytelen volt, mert az sem volt opció, hogy minden nap kimegyek hozzájuk, mert nem fért volna bele az idejükbe a furikázás, amikor a munkába nem az autóval jártak és munka után még volt sok más dolguk is.

Amikor arról volt szó, hogy lemegyünk vidékre, végig a hátsóülésen ültem, mert kell egy tapasztalat egy ilyen hosszú úthoz. Amikor leértünk a faluba annyit megengedtek, hogy a kaputól az udvarra bevigyem a kocsit, meg előre hátra mozgassam az autót a felügyeletükben, de értitek, ez nem egyenlő azzal, hogy hozzászokok a gondolathoz, hogy egy forgalmas úton az oktató nélkül elviszem a kocsit.

Amikor vidéken javasoltam, hogy gyakoroljunk, mindig akadt kifogás, hogy miért nem alkalmas.

Azt meg akkor nem tudtam megengedni anyagilag, hogy egy tanárral tovább gyakoroljunk minden nap.

Így belőlem nem múlt el ez a félelem és sosem érzem úgy, hogy de jó lenne vezetni.

Mindenhova tömegközlekedek és ennyit elbírok viselni, hogy menetrendhez vagyok kötve, ha vidékre megyek vagy nyaralni.

2021. júl. 12. 22:47
 17/33 anonim ***** válasza:
Először is elhívnék magammal valakit, aki tud vezetni. :) Aztán csak úgy autóznánk ide-oda, nekem nagy élmény lenne a sok BKV után. Szökőévente egyszer utazom kocsival, de azok tragacs, koszos kocsik mindig.
2021. júl. 12. 22:52
 18/33 anonim ***** válasza:
én csak akkor ha fehér , nem szeretem a színes autókat
2021. júl. 13. 00:40
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék vele egy pár kört, ha tényleg jó autó. De egyébként engem sem hozna lázba különösebbképpen.
2021. júl. 13. 04:04
 20/33 anonim ***** válasza:
75%
Nem esek hanyat a bömbitől. Talán a nagy melegben autókáznék egyet klímával és közben indexelve irányt és sávot váltanék.
2021. júl. 13. 06:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!