Hogy lehet unatkozni?
Nem értem, hogy tud valaki unatkozni. Én introvertált ember vagyok, annak ellenére is meg vagyok társaság ban is, de ha magam vagyok, elfoglalom magam. Ha nincs épp kötelezettségem , találok valami elfoglaltságot, vagy bárm it, ami leköt. Ha meg kötelezettségem van, alig várom, hogy egy kis időt tudjak szakítani olvasásra vagy valami olyan tevékenységre, ami érdekel. Ezért sosem fordul elő, hogy unatkozom.
Viszont ismerek olyan embert/embereket, akiktől hallom, hogy unatkozik, nem tud mit csinálni... Hogyan lehet ilyen? Az ilyen ember miért nem tudja lefoglalni magát olyan tevékenységgel, ami érdekli, pl. akár hobbi, vagy bármi ami a lelkének jót tesz?
A #8-as által írt "emberi kapcsolattartás" nekem is van, csak én nem írtam oda, mert az említett tevékenységeket végzem olyankor, amikor egyedül vagyok. Nincs sok barátom, de töltök időt azzokkal, akiket kedvelek.
De még mindig nem étem, hogy lehet unatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!