Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális hogy édesapám ilyen...

Normális hogy édesapám ilyen érdektelen velem szemben?

Figyelt kérdés
Mostanában egy csomó dolog összejött ez egyetemen. Megnyertem egy fontos pályázatot a munkammal, amit komoly zsűrik bíráltak el és ez a jövőmre nézve nagyon nagy hatással is lehet, illetve a tanulmányi ösztöndíj is sikerült előző felevben. Ennek ellenére apám teljesen érdektelen ezzel szemben. Senkinek a családból egy szót nem említett arról hogy én a palyamunkammal nyertem volna vagy valami, pedig nagybátyám is szokott mesélni, ha az ő lánya ér el valamit. Illetve a levelemet sem olvasta el, amiben tájékoztattak a felvételről. Online, messengeren keresztül írt egy soros gratulációt és ennyi. Nem kell ömlengeni rólam de ilyen alap dolgok jobban estek volna a személytelen üzenetnel.

2021. júl. 11. 06:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
A legtöbb embernek ez kínai, nem tud vele mit kezdeni. Az ilyen tanulmányi versenyféleségek ritkán jelentenek igazi komoly eredményt, legyőztél pár nálad is bénábbat, diákokat, nem profikat.
2021. júl. 11. 07:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Születésed óta veled van, valószínűleg te mindig értelmes, talpraesett gyerek voltál, már 1-2 éves korodtól kezdve hozzászokott, természetesnek veszi, hogy amit csinálsz, azt jól csinálod. Persze attól még kimutathatná jobban, hogy büszke rád.
2021. júl. 11. 07:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, de valószínűleg eddig se vitte túlzásba a dicsérgetést, szóval ő ilyen és kész. Legyél büszke magadra, örülj az eredményeidnek és ne függj mások visszajelzéseitől.
2021. júl. 11. 08:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy mentálisan egészséges gyereknek kell visszajelzés hogy értékesnek tartsa magát. Sok családba a szülők le se sz*rják a gyereket és ezért kezdi a gyerek értéktelennek érezni magát.

Nem normális

2021. júl. 11. 09:23
 5/15 anonim ***** válasza:
19%

Én már vezető vagyok mégse ömleng senki rólam, mert nem értenek ahhoz amit csinálok.

Egy egyetemi projectfeladat meg kb a semmi kategória. Kívülállónak ez kb olyan, mint egy dicséret a szorgalmi feladatért az általánosban.

Majd ha a munka világában sem tudják értékelni az előrejutásod (ami anyagiakban lesz számukra leginkább mérhető ezek után), akkor kezdj el aggódni

2021. júl. 11. 09:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Ő ilyen. Fogadd el, lépj túl ezen, káromkodj egy jót, olvasd a fejére, káromkodj megint egy jót, aztán majd megnyugszol.
2021. júl. 11. 09:49
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy ömlengeni kell rólam. Csak egyetlen egy szót emlithetett volna azért rólam
2021. júl. 11. 09:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem egyetemi projekt feladatról van szó. Nevesebb pályázatról ahol ismertebb emberekkel vettem fel a versenyt kezdőként. És mégis nekem is sikerült elérnem azt a szintet, amit egy tapasztalt szakmabeli is elért. Es szerintem ez a nagy dolog. Nem egy sima iskolai verseny
2021. júl. 11. 09:53
 9/15 A kérdező kommentje:
Sima iskolai versenyekről én se dicsekszem.
2021. júl. 11. 09:53
 10/15 anonim ***** válasza:
45%

Lepontozhatsz, de pont arra világítottam rá, hogy ez nekik, kívülállóként nem eredmény. Ők majd azt látják felmutatható eredménynek, ha ott a kezedben a diploma. Vagy megkaptad az álomállást egy (számukra) ismert és elismert cégnél.

Hülye példával élve, ha te a Google-nél leszel szoftverfejlesztő, akkor az hűha. Mert a Google nevét mindenki ismeri és a többség azért el tudja helyezni a világban valamennyire. Viszont ha ugyanez egy ismeretlen cégnél, aki mondjuk a NASA-nak dolgozik be, akkor megint csak legyintés lesz.

Remélem érted. Kívülállók, nem tudják értékelni a részsikereket, mert nem értenek hozzá, nem érzik a súlyát

2021. júl. 11. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!