Csak egy dologgal szeretek dicsekedni, avval, hogy tömegesen, egymást utánozva időnként lehurrogják a segítségnyújtásomat és ezért hülyének tartanak. Nem tudom, melyik állat ugrik be-e-e-e erről nekem... Egyszóval igen, nos, dicsekedni szoktam avval, hogy le vagyok hülyézve időnként -taposom a pedált, hogy ez, lehetőség szerint gyakrabban is előfordulhasson itt-, rendkívül értelmes trollok által.
Szerintem ez nyilvánvalóan irigylésre méltó a helyzetem, főleg, mert van értelme segítenem trolloknak. Hiszen hasznát veszik, még le is hülyéznek érte.
Hát nem irigylésreméltó a helyzetem? :) Aki mást mond, annak nincs igaza? Miért? Mert tanulok érvelni a trolloktól: csak.
Kb minden mondatom annak hangzik. De épp ezért is tanultam, hogy megmutassam, hogy igenis vagyok/leszek valaki. Még sok van hátra a nagy céljaimig, de már elértem dolgokat.
Amikor kérik, hogy meséljek magamról, akkor tényleg azt hiszik, hogy végig dicsekszem, a szakmàimmal, hogy mennyi mindenhez értek, stb. De nem, ezeket nem lehet másképp elmondani, nem fogok dolgokat letagadni, nem azért tanultam(és tanulok jelenleg is), hogy utána letagadjam ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!