Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 18-23 évesek! Meddig tartott...

18-23 évesek! Meddig tartott az az időszak, amikor egyáltalán nem ismertétek az életcéljaitokat és még álommunkátok sem volt?

Figyelt kérdés
Vagy még most is tart? Ilyenkor hogyan küzdötök meg ezekkel?

2021. júl. 9. 20:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

18/

Valami ilyet érzek én is,volt egy álmom még gyerekkoromban a számítástechnika de volt egy vendéglátó üzletünk,van egy testvérem és kettőnk közül kellett volna tovább vinni a bizniszt rám esett a választás.Nagyon utáltam a pincér szakma tanulását 3 évet kihúztam az álmom oda lett,hogy számítástechnikát tanuljak de 26 éve hobbiból benne vagyok volt ötletem vállalkozásra de sok minden kéne hozzá és már fiatal sem vagyok meg már nem olyan lenne ez a számtek tanulás sem mint mikor még több lehetőségem lett volna rá így szerintem el is ba...dott az életem szóval lógok céltalanul a levegőben se párom se semmi és nem tudom mi lesz :(

Remélem nem örököltem a családi géneket mert akkor élhetek 100 évig addig meg nem szeretnék,mert most is szar az életem.Olyan dolgok sem adatnak meg amit nagyon szeretnék :(

2021. aug. 29. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!