Melyik az ember életének legszebb, legboldogabb korszaka ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 19:27
A kérdező szavazást indított:
0-7
8-15
16-23
24-31
32-39
40-47
48-55
56-63
64-71
72 +
40 szavazat
1/5 anonim válasza:
0-2, amíg max állat szinten tudsz gondolkodni, anyád a szádba adja a mellét meg cseréli a szaros pelenkád, fürdet, játszik veled, semmi felelősséged nincs.
Utána jön a sok szar, óvoda, iskola, majd munka. 3 éves korod előtt olyan boldog lehetsz, mint bármely állat az erdőben.
2/5 anonim válasza:
Magamból ítélve a legutolsó pillanat lenne az.
3/5 anonim válasza:
Sztem nem lehet egybe omleszteni a 16-24 -et. Nekem pl ide esnek a legszarabb kozepsulis tini éveim, meg a legfelszabadultabb húszas éveim is 20-24-ig.
4/5 anonim válasza:
Mindenkinek másmilyen élete van, mást tartunk szépnek. Számomra a legszebb a héttől tizenhárom éves koromig tartó időszak volt, mert addig egy olyan iskolába jártam, amit nagyon szerettem.
Az óvodát is a gimnáziumot mindig is utáltam, otthon nagyon rossz a kapcsolatom a szüleimmel, viszont az általános iskola mindennél jobb volt számomra. :)
5/5 anonim válasza:
Minden napod szép, amit szeretetben élsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!