Mit tennétek ha azt gondolnák rólatok az emberek, hogy ti vagytok a legszebb nő/férfi?
Ebben annyi a probléma hogy elmúlik, nincs értelme ragaszkodni ahogy a negatív véleményhez sem, mivel ha valakinek az a meggyőzödése hogy ő ronda, és nem veszi észre senki, akkor hiába fogják méltányolni őt nem fogja úgy észrevenni és befogadni sem mert az a nézőpontja hogy ő ezt nem érdemli meg, és ez amit állítanak róla egyáltalán nem igaz. Szóval itt a személyen múlik hogy mit tud befogadni.
Én elengedném, átengedném magamon. Helyes vagyok? oké,köszönöm. Csúnyának tartasz? Oké, köszönöm.
Ebben valószínűleg igazad van, de mit tennél ha mondjuk hirtelen varázsütésre megváltoztatnánk a külsőd?
Mindig változik a kulsom, csak sajnos nem jo iranyba :) Kezdem megszokni (ugy hivjak oregedes).
Egesz nap nezegetnem magam a tükörben es nem hinnek a szememnek.
De nem ismeretlen az erzes … a fizetesemet is nezegetem es nem hiszek a szememnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!