Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 18-23 évesek! Meddig tartott...

18-23 évesek! Meddig tartott az az időszak, amikor egyáltalán nem ismertétek az életcéljaitokat és még álommunkátok sem volt?

Figyelt kérdés
Vagy még most is tart? Ilyenkor hogyan küzdötök meg ezekkel?

2021. júl. 9. 20:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az idegenvezetés nekem is tetszik.:)
2021. júl. 9. 22:52
 12/21 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok, de nincs semmilyen célom.
2021. júl. 10. 10:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Az kéne, hogy az igények változzanak. Ha a munkaerőpiac felismeri, hogy a mai fiatalok szellemiségben ilyenek, akkor olyan lehetőségeket is kínál. Pl 8 órás bér napi 3-5 óráért, változatos munkák, ilyenek.
2021. júl. 31. 09:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Októberben leszek 26, fogalmam sincs, egyáltalán milyen területen szeretnék "karriert" építeni, nyilván dolgozom mert kell a pénzt, de olyan munkát amit nem élvezek.

Egy célom van nyilván mint mindenkinek, az anyagi biztonság és hogy az egészségemnek ne legyen hosszú távon baja az adott munkától...hát ettől most elég messze járok :D

Ügy "küzdök" ellene hogy pár hetente, naponta "rám jön az 5 perc" és elkezdek nézni állashirdetéseket, képzéseket stb ekkor rájövök hogy egyik se érdekel/vagy nincs hozzá elég tudásom.

2021. aug. 1. 20:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 vagyok és van egy kis noteszem amibe felírom a céljaim és megdátumozom. Ha teljesítettem akkor odaírom mikor, és kis matrica, pipa meg hasonlók 😁 tavaly májusban került bele az első hosszú távú célom, és idén februárban írtam bele, hogy mit is szeretnék pontosan, de a kettő összefügg. Érdekes volt ahogy rájöttem. Mindig is érdekelt a művészet és a japán nyelv, szeretem az édességeket és a gasztronómiát. Az első célom egy japán nyelvvizsga. Aztán böngésztem a neten és láttam egy videót amiben japán édességeket készítenek, és rögtön éreztem, hogy "ezt akarom csinálni életem hátralévő részében" 😁😊 korábban mindenféle sütit dekoráltam, szóval nem áll messze tőle.
2021. aug. 2. 07:03
 16/21 anonim ***** válasza:

14

Ja, az lemaradt hogy korábban rendőrként, hegesztőként, és külföldön húsiparban is dolgoztam, de egyik se nyerte el a tetszésem :D

2021. aug. 2. 12:23
 17/21 anonim ***** válasza:

18 évesen jöttem rá hogy mi szeretnék lenni ha "nagy leszek". A megvilágosodás percek alatt történt, és tudom, hogy még nem telt el sok idő, de azóta folyamatosan érzem, hogy ez az én utam. Teljesen biztos vagyok benne. A pontos munka még nincs meg, meg a távoli szakosodás sem, de jó úton haladok, azt tanulom, amit szeretnék.

Egyéb terveim között van olyan, ami régóta bennem van, pl szeretnék családot, gyerekeket, de van olyan is, ami gyakran változik, pl hol csináljam a mestert, milyen nyelvet tanuljak, melyik hobbimban fejlesszem magam jobban stb.

Álommunkám még nincs, bár a mostaninál jelenleg jobbat nem is kivánhatnék. (Szuper gyakorlati munka)

Most 20 éves vagyok.

2021. aug. 2. 15:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Én kicsiként tudtam, már akkor éreztem mi szeretnék lenni, mit csinálnék szívből (művészeti pálya), de a profik, akik viszik is valamire nagyon korán elkezdik tanulni. Én is be akartam iratkozni, de apám nem engedte.

Most vagyok 26. Az álmom nem változott, viszont a teljesítéséről már lecsúsztam.

Semmi mást nem bírok találni ami érdekel úgyhogy vegetálok. 😞

2021. aug. 29. 01:15
 19/21 anonim ***** válasza:

8/

Jó lehet a párodnak lenni,én is vágyom egy olyan párra aki elfogad úgy ahogy vagyok és nem azt nézi mi van most hanem mellettem áll mindenben.De ez reménytelen dolog mert 8 éve párt sem találok kezdem, úgy érezni egy álom világ ez a dolog is ami a fejemben él :( Lehet a sors nekem párt sem szánt.

2021. aug. 29. 02:21
 20/21 anonim ***** válasza:

12/

Ismerős csak én 38 vagyok :(

2021. aug. 29. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!