Szerintetek melyik a legmenőbb MBTI karakter? Melyik tulajdonságát tartjátok a legtöbbre?

Utolsó, ezt akár én is írhattam volna, totál magamra ismertem az összes sorodban.
Üdv egy másik Istp :D

10 vagyok
Hát, 11-es, akkor részvétem! 😅

Úgy gondolom, hogy habár kommunikációilag van típus és típus közt különbség, így nem tudok semmilyen típust mondani, ami menő lenne, de személy szerint én mindig is az ISTP-ék voltak szimpatikusak személyiségileg. Egy-két ismerősöm is az és teljesen másképp látnak rá a világra, és eléggé nyugodtak. Meg mindig is irigykedtem a hidegebb fejjel gondolkodókra.
- INFP
Hiányzik a "ma már mindenki beskatulyázza magát" a válaszok között, de meg van nyitva egy világtitkai cikk a háttérben. :D

Enfp a legjobb.
Én intj vagyok.

Intp vagyok: folyton agyalok, elemzek, elméleteket gyártok, viszont a lustaságom gondokat okoz a hétköznapokban. Nehezen számom rá magam valamire. Ezen kívül nagyon érzékeny vagyok, és rosszul viselem a kritikát.
Szeretek amúgy Intp lenni általában. A családom 3 tagja Enfp és imádom őket. A barátom Isfp és neki is nagyon jó a személyisége. Úgyhogy talán ezeknek a típusoknak a vonásait szeretem legjobban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!